Waldeck Pyrmontstraat 1, Maasdijk

€ 650 per maand

Omschrijving

Aan de Waldeck Pyrmontstraat komt per 1 juni 2021 een representatief maatschappelijke praktijkruimte beschikbaar voor de verhuur. De voor verhuur beschikbare delen zijn gesitueerd aan de achterzijde van de bestaande apotheek en zijn in totaal ca. 59 m2 groot.

MAATSCHAPPELIJKE PRAKTIJKRUIMTE
De maatschappelijke praktijkruimte is in totaal ca. 59 m2 groot. De ruimtes zijn thans ingedeeld in een wachtruimte/verkeersruimte, balieruimte en praktijkruimte met afsluitbare behandelkamer. De balieruimte kan eveneens ingezet worden als praktijkruimte. De ruimtes zijn voorzien van de volgende voorzieningen:
• Plavuizen vloer;
• Mechanische ventilatie;
• Te openen ramen;
• Verlaagd plafond met verlichting;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Toiletruimte;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Alarminstallatie.

BOUWJAAR
Het pand is in 1970 gebouwd.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object is gelegenheid tot openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Waldeck Pyrmontstraat nabij de dorpskern van Maasdijk en is daarmee uitermate geschikt voor maatschappelijke functies met een lokaal/regionaal verzorgingsgebied. Het object bevindt zich tevens op enkele autominuten afstand van de Rijksweg A20. Met de aanleg van de twee turborotondes aan het Maasdijkplein en het Westerleeplein is de doorstroming van het verkeer eveneens aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kern Maasdijk” zijn op de bestemming maatschappelijke doleinden toegestaan, waaronder onder meer de volgende activiteiten zijn toegestaan:
– Bibliotheken;
– Gezondheidszorg;
– Jeugd- en kinderopvang;
– Onderwijs;
– Openbare dienstverlening en verenigingsleven;
– Religieuze en levensbeschouwelijke activiteiten en bijeenkomsten.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 650,- per maand. Het huurbedrag is vrijgesteld van BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 400,- per kwartaal. De servicekosten betreffen een vergoeding voor het gebruik van de nutsvoorzieningen en alarmdoormeldingen.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 juni 2021 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share