Noordvliet 1A, Maassluis

€ 250.000 k.k.

Omschrijving

Op een goede zichtlocatie in het historische stadscentrum van Maassluis is per direct een winkelruimte beschikbaar. Het object is gelegen op de kruising Noordvliet Noordzijde – Goudsteen en is zowel bereikbaar via de Noordvliet- als aan de achterzijde via de Lange Boonstraat.

Het historisch stadscentrum kenmerkt zich door een goede mix van wonen, winkels, dienstverlening en horeca. Zowel landelijke- als regionale retailers hebben zich gevestigd in de binnenstad.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 119 m2 groot en beschikt tevens over een souterrain van 86 m2. De ruimte is ingericht als horecagelegenheid en is onder meer voorzien van:
– Entree;
– Horecakeuken;
– Aparte spoelkeuken;
– Verlichting;
– Diverse stroompunten;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Achteringang;
– Toiletten.

Op dit moment is de winkelruimte samengevoegd met de naastgelegen winkelruimte. In geval van gesplitste verkoop is een fysieke splitsing van beide objecten noodzakelijk.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeergelegenheden beschikbaar. In het historische stadscentrum zijn 3 openbare (gratis) parkeerterreinen beschikbaar, te weten “Schuurkerk”, “Groen van Prinsterenkade”, “Wagenstraat” en “De Korte Boonstraat”. Laatstgenoemd parkeerterrein is direct gelegen aan de achterzijde van winkel, alwaar eveneens ingang is.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis en daarmee uitstekend bereikbaar per auto- en openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Met een directe busverbinding is station Maassluis – West goed bereikbaar. Alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

De binnenstad van Maassluis kenmerkt zich door haar historische centrum met een goede mix tussen detailhandel, horeca, wonen en openbare ruimten. Het voorzieningenaanbod heeft een dubbelfunctie gericht op zowel de dagelijkse boodschappen- als ook doelgericht en recreatief aanbod voor een groter verzorgingsgebied.

KADASTER
Noordvliet 1 – winkelruimte
Gemeente: Maassluis
Sectie: D
Nummer: 10043 – A1
Eigendom: Appartementsrecht
VVE: VVE Flatgebouw Noordvliet 1a en 1b te Maassluis

BESTEMMINGSPLAN
Conform vigerend bestemmingsplan “Binnenstad”, vastgesteld op 17-12-2013, is de locatie bestemd voor centrumdoeleinden. De volgende functies zijn toegestaan binnen de toegewezen bestemming:
– Detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
– Wonen, uitsluitend op de verdiepingen waarbij toegangen en bergingen vanaf de begane grond zijn toegestaan, met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;

Ten aanzien van de exploitatie van horeca dient nader overleg gepleegd te worden met de gemeente Maassluis. Tevens is de locatie aangewezen als beschermd stadsgezicht als bedoeld in de erfgoedwet.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 250.000,- K.K.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share