Maasambacht 2 – A2, Maasdijk

€ 2.750 per maand

Omschrijving

Aan de Maasambacht in Maasdijk is per direct een representatieve bedrijfshal beschikbaar voor verhuur. De bedrijfsruimte is recentelijk gesplitst en gerenoveerd en daarmee ook in keurige staat.

De totale bedrijfsruimte is 445 m2, waarvan ca. 62 m2 gelegen is aan de voorzijde van het object en daarmee ook geschikt is als kantoorruimte. Deze ruimte heeft een vrije hoogte van ca. 2,8 meter en is eveneens voorzien van raampartijen voor natuurlijk lichtinval.

De bedrijfsruimte aan de achterzijde is met een lengte van 25 meter en breedte van ca. 15,2 meter in totaal ca. 380 m2 groot. Deze hal beschikt over een vrije hoogte van 6,10 meter onder het spant en een vrije hoogte van 6,85 meter tussen het spant.

Verder is de bedrijfshal onder meer voorzien van:
– LED verlichting;
– Twee grote lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
– Voorbereidingen voor vloerverwarming;
– Elektrische overheaddeur (4,2m x 2,80m);
– Glasvezelverbinding via Cbizz;
– Loopdeur voorzien van TAG-systeem.

De bedrijfshal is voorzien van vloerverwarming. Desgewenst kan het object voorzien worden van gas-aansluiting om de vloerverwarming daadwerkelijk in werking te stellen. Tevens zal de verhuurder nog zorg dragen voor het plaatsen van een toilet.

Tot slot is aan de voorzijde van het object een ruim terrein gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen. Het buitenterrein is ook uitstekend bereikbaar voor vrachtverkeer.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Maasambacht op enkele autominuten afstand van de Rijksweg A20. Met de aanleg van de twee turborotondes aan het Maasdijkplein en het Westerleeplein is de doorstroming van het verkeer eveneens aanzienlijk verbeterd.

Via de Rijksweg A20 zijn grote steden als Rotterdam en Utrecht. Via de Westlandroute en Veilingroute is de rijksweg A4 goed bereikbaar, waardoor plaatsen als Den Haag en Amsterdam te bereiken zijn.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het object zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen