Schiedamsedijk 106, Vlaardingen

€ 10.000 per maand

Omschrijving

Aan de Schiedamsedijk te Vlaardingen komt per 1 maart 2021 een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat uit ca. 4.060 m2 bedrijfsruimte, welke uitstekend geschikt is voor opslagdoeleinden.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is verder onder meer voorzien van:
• 2 handmatige overheaddeuren (5m breed x 4,8m hoog);
• Maximale vrij hoogte van ca. 4,70 m;
• Elektriciteit;
• Verlichting;
• Lichtstraten voor natuurlijk lichtinval;
• Betonvloer;
• Alarminstallatie.

BOUWJAAR
Het pand is in 1954 gebouwd.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is direct toegankelijk via de hoofdas van de Schiedamsedijk en is voorzien van stelconplaten. Het buitenterrein is afsluitbaar door middel van een hekwerk.

PARKEREN
Bij het object op eigen terrein.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van Vlaardingen-Oost op de Schiedamsedijk te Vlaardingen langs de Rijksweg A4. Daarmee is de Rijksweg A4 – afslag 16 Vlaardingen-Oost binnen enkele autominuten te bereiken. Via de A4 zijn de Rijkswegen A20 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Tevens is station Vlaardingen-Oost, als ook busverbindingen 126 en 127 op loopafstand gelegen, alwaar de metroverbinding Hoek van Holland-Rotterdam om de 15 minuten stopt. Hierdoor is het object uitstekend te bereiken middels openbaar vervoer.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan Rivierzone-Oost is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 5.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 10.000,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 maart 2021 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Tekeningen / Plattegronden

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share