Liesveld 6, Vlaardingen

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Midden in het gezellige overdekte winkelcentrum ’t Liesveld gelegen winkelruimte met souterrain en mogelijk de verdieping. Gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, busverbinding voor de deur, het in ontwikkeling zijnde metrostration op loopafstand en parkeergarage (betaald) bij het winkelcentrum.

Het betreft een winkelruimte can ca. 190 m² met winkelpui is de passage. Afmetingen van de winkelruimte zijn 24 meter diep bij 7,45 m breed. De winkel wordt onder meer opgeleverd met:
– Verwarmingunit boven de entree deur
– Toiletruimte
– Glazen winkelpui
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen.

Ligging en bereikbaarheid
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.
Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Kortom, een uitstekende locatie met o.a. T-mobile, Game-mania, Albert Heijn, Etos, Specsavers, Bioscoop Vue en de Blokker als buren!

Erfpacht
Grond uitgegeven in erfpacht einddatum recht 31 juli 2056
Vaste canon € 272,27 per jaar.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen