Liesveld 25, Vlaardingen

€ 2.250 per maand

Omschrijving

In het gezellige winkelcentrum “Liesveld” in het centrum van Vlaardingen komt de hoek van het Liesveld-Veerplein een winkelruimte beschikbaar per 1 juli 2018. Door de hoekligging is het mogelijk aan 2 zijden een etalageruimte te creëren.

De winkelruimte is ca. 85 m² (ca. 8m x 10,5m) groot en heeft een frontbreedte van ca. 8 meter. Het object wordt in casco staat opgeleverd inclusief toilet.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen. Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Kortom, een uitstekende locatie met o.a. T-mobile, Game-mania, Albert Heijn, Etos, Specsavers, Bioscoop Vue en de Blokker als buren!

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen