Liesveld 16, Vlaardingen

€ 3.000 per maand

Omschrijving

Midden in het gezellige overdekte winkelcentrum “’Liesveld” ligt deze winkelruimte met souterrain.

Het betreft een winkelruimte van ca. 187 m² met een souterrain van ca. 100 m². Het is tevens mogelijk de 1e verdieping ca. 80 m² erbij te trekken.

De winkelruimte is o.a. voorzien van een brede pui geheel van glas, brede toegang, verlaagd plafond met lichtarmaturen en airconditioning welke ook werkt als verwarming.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het overdekte winkelcentrum Liesveld is gelegen aan het Liesveldviaduct in het hart van Vlaardingen. Het winkelcentrum heeft meer dan 12.000 m2 winkelplezier met een zeer uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Kortom, een uitstekende locatie met o.a. T-mobile, Game-mania, Albert Heijn, Etos, Specsavers, Bioscoop Vue en de Blokker als buren!

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen