Lierweg 34A, De Lier

€ 550 per maand

Omschrijving

Aan de Lierweg 34A te De Lier is per direct een kleine kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van ca. 48 m², welke is gelegen op de begane grond.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is voorzien van stoffering, airconditioning en data- en elektra aansluitingen. Verder beschikt het object over diverse algemene ruimtes, zoals de entree, kantineruimte, sanitaire ruimtes en verkeersruimtes. De keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser en koffiezetapparaat.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen langs de Burgemeester Crezeelaan op een mooie zichtlocatie. De entree van het pand ligt aan de Lierweg. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande zal hiermee geoptimaliseerd worden. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

HUURPRIJS
De huurprijs van de kantoorruimte van ca. 48 m² bedraagt € 550,- per maand excl. BTW.

De huurprijs omvat de huur van de kantoorunit inclusief gebruik van gas, water, licht. Tevens is in de huurprijs inbegrepen het gebruik van de algemene ruimtes en schoonmaak van de algemene ruimtes. Voor overige voorzieningen zoals internet is huurder zelf verantwoordelijk.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimte is per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
1 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share