Lierweg 34A, De Lier

€ 295 per maand (vanaf)

Omschrijving

Aan de Lierweg 34A te De Lier bieden wij betaalbare en flexibele kantoorruimten aan voor ondernemers. Op dit moment is er 1 kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar met een oppervlakte van ca. 20 m2. Per 1 september 2019 komt er op de begane grond een kantoorruimte beschikbaar van ca. 48 m2.

De units zijn voorzien van stoffering, airconditioning en data- en elektra aansluitingen. Verder beschikt object over diverse algemene ruimtes, zoals de entree, kantineruimte, sanitaire ruimtes en verkeersruimtes. De keuken is onder meer voorzien van een vaatwasser en koffiezetapparaat.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen langs de Burgemeester Crezeelaan op een mooie zichtlocatie. De entree van het pand ligt aan de Lierweg. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande zal hiermee geoptimaliseerd worden. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

BESCHIKBAAR
De unit op de 1e verdieping is per direct beschikbaar. De unit op de begane grond is per 1 september 2019 beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

De huurprijs omvat de huur van de kantoorunit inclusief gebruik van gas, water, licht. Tevens is in de huurprijs inbegrepen het gebruik van de algemene ruimtes en schoonmaak van de algemene ruimtes. Voor overige voorzieningen zoals internet is huurder zelf verantwoordelijk.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
1 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share