Leehove 40, De Lier

€ 10.500 per maand

Omschrijving

Op het populaire bedrijventerrein Leehove is dit uitstekend afgewerkte multifunctionele bedrijfspand te huur. Het object is gelegen op een schitterend bedrijventerrein Leehove direct aan de Rijksweg A20, aan het drukke knooppunt Westerlee.

Het pand heeft een totaal oppervlakte van ca. 1.405 m² verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond bestaat uit ca. 725 m² bedrijfshal, een representatieve entree met receptie, ca. 75 m² kantine/ kantoorruimte en ca. 135 m² showroom c.q. kantoorruimte. Ook is deze etage voorzien van een heren en dames toilet alsmede een doucheruimte.

De verdieping is te bereiken via een houten trap en is voorzien van een ruime overloop met keurig dames- en herentoiletgroep, directiekamer van groot ca. 32 m² en 4 kantoorruimten van groot respectievelijk ca. 14 m², ca. 27 m², ca. 18 m² en ca. 163 m². Daarnaast bevindt zich op de verdieping een opslagruimte van ca. 115 m² welke via een stalen trap toegang geeft tot de bedrijfshal.

Bij het object behoort een riant buitenterrein van ca. 1.400 m² met ruime parkeermogelijkheden.

Het object kenmerkt zich door de uitstekende huidige staat, alle voorzieningen en aansluitingen zijn in het pand aanwezig. Het pand is dan ook direct te betrekken!

360°C foto’s

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Virtuele tour

Locatie

Deel dit object via social media

Delen