Leehove 103, De Lier

€ 850 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Westerlee is per direct een kantoorruimte beschikbaar van ca. 105 m2 groot.
Het betreft een kantoorruimte op een zeer mooie zichtlocatie aan de Burgemeester van Doornlaan (N223) dichtbij knooppunt Westerlee.

KENMERKEN
De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en beschikt voor de volgende kenmerken:
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Kabelgoten met data en elektra;
– Sanitaire voorzieningen;
– Pantryruimte
– Verwarming d.m.v. CV radiatoren;
– Hardhouten trap naar de verdieping.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Leehove. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. In de toekomst zal ook bedrijvenpark Honderdland gaan grenzen aan Leehove, waardoor een corridor van bedrijventerreinen ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove Noord en Zuid, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is door het 3-in-1 project geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen