Schiedamsedijk 126 B – I, Vlaardingen

€ 325 per maand (vanaf)

Omschrijving

Wilt u in een architectonisch gebouw op een zichtlocatie gevestigd zijn met uw kantoor? Dan is dit misschien wat u zoekt! In het Cincinnati Building kantorencomplex zijn per direct diverse kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur.

KANTOORRUIMTE
Direct aan de Rijksweg A4 bij de Beneluxtunnel ligt dit statige pand daterend uit 1952. Het pand is geheel gerenoveerd tot een hoogwaardig kantorencomplex met industriële uitstraling. Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u een trapopgang de kantoorruimtes op de vide. Deze kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf ca. 27 m2 tot ca. 80 m2.

De kantoorruimtes beschikken onder meer over:
• Grote raampartijen;
• Afgewerkte houten vloer;
• Airco- / verwarmingsunit;
• Gemeenschappelijke toiletten;
• Gemeenschappelijke keuken;
• Verlichting;
• Rookmelder;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Stalen kozijnen.

Op dit moment zijn er 5 kantoorruimtes beschikbaar. Kantoorruimte B, C en D bedragen ca. 27 m2, kantoorruimte E bedraagt ca. 40 m2 en kantoorruimte I betreft ca. 27 m2.

PARKEREN
Het aantal parkeerplaatsen is in overleg te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het Cincinnati Building is gelegen aan Schiedamsedijk te Vlaardingen, direct aan de rijksweg A4 bij de Beneluxtunnel op een uitstekende zichtlocatie. Letterlijk op een steenworp afstand bevindt zich op- en afrit 16 Vlaardingen-Oost. Een prima uitvalsbasis dus voor Vlaardingen, Rotterdam en alle andere plaatsen aan de rijkswegen A4 en A20. De halte van de buslijnen 56, 126 en 156 liggen op 2 minuten loopafstand van de entree. Daarnaast zijn metrostations Vlaardingen-Oost en Vijfsluizen op minder dan een kilometer loopafstand en zijn de Burger King, KFC en Bastion Hotel naast het Cincinnati Building gelegen. Kortom, een kantoorlocatie om van te dromen!

HUURPRIJS
De huurprijs van kantoorruimte B, C en D bedragen € 370,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten. De huurprijs is exclusief het gebruik van de gezamenlijke spreekkamer. De kosten voor het gebruik van de spreekkamer bedragen € 50,- per maand excl. BTW.

De huurprijs van kantoorruimte E bedraagt € 465,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten. De huurprijs is inclusief het gebruik van de gezamenlijke spreekkamer.

De huurprijs van kantoorruimte I bedraagt € 325,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten. De huurprijs is exclusief het gebruik van de gezamenlijke spreekkamer. De kosten voor het gebruik van de spreekkamer bedragen € 50,- per maand excl. BTW.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share