Trawlerweg 22, Vlaardingen

€ 225 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op bedrijventerrein ’t Scheur zijn per direct diverse kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen 7 verhuurbare kantoorunits variërend in oppervlaktes vanaf ca. 16 m2 tot ca. 65 m2 op de 1e verdieping. Het is mogelijk om meerdere units te huren, waardoor er een grotere oppervlakte gecreëerd kan worden.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimtes zijn gelegen op de 1e verdieping en beschikken onder meer over:
• Verlichting;
• Airconditioning;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Mechanische ventilatie;
• Brandmelders;
• Wandcontactdozen;
• Elektrische zonwering;
• Gezamenlijke entree met individueel alarm en tagsysteem;
• Gedeelde keuken met vaatwasser en combimagnetron;
• Gedeelde spreekkamer van ca. 22 m2;
• Gedeelde toiletruimte;
• Te openen ramen.

Het object beschikt over energielabel A, geldig tot 25-10-2029.

BOUWJAAR
Het pand is in 1992 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De kantoorruimtes zijn gelegen op bedrijventerrein ’t Scheur langs de Waterweg. De locatie is goed bereikbaar. Zo is via de Maassluisedijk en de Marathonweg de Rijksweg A20 op enkele autominuten gelegen. Tevens is het terrein aangesloten op onder meer het Deltagebied.

Aan de overzijde van het bedrijventerrein ’t Scheur is het metrostation Vlaardingen-West gelegen op bedrijventerrein ‘’De Vergulde Hand’’.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “De Vergulde Hand Oost” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van de kantoorruimtes is vanaf € 225,- per maand inclusief servicekosten excl. BTW. Huurder dient zelf voor internet te zorgen. In de brochure zijn de huurprijzen excl. BTW weergegeven per beschikbare unit.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share