Turfschipper 47-49, Wateringen

€ 3.625 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein ‘’Wateringse Veld’’ in Wateringen is per direct een moderne kantoorruimte op de begane grond beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van in totaal 750 m2. Deelverhuur is mogelijk vanaf 375 m2.

Via de representatieve entree met vide aan de voorzijde van het object betreedt u de kantoorruimte. De entree is voorzien van brievenbus, lift en verwarming door middel van radiatoren.

De kantoorruimtes zijn onder meer voorzien van:
– Pantry;
– Toiletten;
– Systeemplafond;
– Zonwerende/ isolerende beglazing;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra.

Bij het object behoren 11 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende mogelijkheid voor openbaar parkeren.

Renovatie
De kantoorruimtes zijn recent gerenoveerd. Zo zijn onder meer de toiletten vervangen en de wanden opnieuw geschilderd. Hierdoor hebben de kantoorruimtes een frisse uitstraling gekregen. De foto’s zijn genomen voordat de renovatie van de kantoorruimtes plaats heeft gevonden. Op de foto’s zijn echter wel impressies te zien. Hier is te zien op welke wijze de bovengelegen kantoorruimte is verbouwd en hoe de begane grond ongeveer is geworden.

Indien gewenst is verhuurder tevens bereid om te investeren in een klimaatsysteem voor onder meer koeling van de ruimte. De investering van het klimaatsysteem wordt over een periode van 10 jaar verdisconteerd in de huurprijs.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gelegen op de bedrijventerrein ‘”Wateringse Veld’’ te Wateringen. In de nabije omgeving zijn onder andere BMW dealer Kalfsbeek, Hornbach en de Marko gevestigd. Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Onder meer de (verlengde) A4, A12 en A13 zijn nabij gelegen, waardoor plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar zijn. Via de provinciale weg N-221 zijn de op- en afritten van de rijkswegen snel bereikbaar.

Tot slot wordt door provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland een grote infrastructurele ontwikkeling doorgevoerd. De provinciale weg N211 wordt verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Verder wordt de kruising N211-Laan van Wateringse Veld ongelijkvloers gemaakt. Ook de kruising N211-N222 (veilingroute-Wippolderlaan) wordt ongelijkvloers gemaakt. Hiermee wordt de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Wateringen” is op de locatie een solitaire kantoorfunctie toegestaan.

HUURPRIJS
Optie 1
* 750 m2 kantoorruimte
* 11 parkeerplaatsen
* € 7.250,- per maand excl. BTW

Optie 2
* 375 m2 kantoorruimte
* 5 parkeerplaatsen
* € 3.625,- per maand excl. BTW

Optie 3
* 375 m2 kantoorruimte
* 6 parkeerplaatsen
* € 3.675,- per maand excl. BTW

Zoals voornoemd is verhuurder bereid te investeren in een klimaatsysteem. De investering hiervoor zal over een periode van 10 jaar verdisconteerd worden in de huurprijs.

SERVICEKOSTEN
De begane grondvloer is voorzien van eigen nutsvoorzieningen en internetaansluitingen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten voor deze voorzieningen.

De servicekosten bedragen € 7,50 per m2 per jaar excl. BTW en betreffen een vergoeding voor:
– Glasbewassing 4x per jaar;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Doormelding alarminstallatie/beveiligingsdienst;
– Gezamenlijke afvalverwerking;
– Bijdrage “Bedrijven Investingszone BWP” (naar rato van het oppervlak);
– Terrein- en groenonderhoud;
– Onderhoud technische installaties.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share