Turfschipper 51 – 53, Wateringen

€ 9.950 per maand

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein ‘’Wateringse Veld’’ in Wateringen is per direct een moderne kantoorruimte op de eerste verdieping beschikbaar. Het betreft een recent gerenoveerde kantoorruimte van in totaal 750 m².

KANTOORRUIMTE
Via de representatieve entree met vide aan de voorzijde van het object betreedt u via een trapopgang de kantoorruimte. De entree is voorzien van brievenbus, lift en verwarming door middel van radiatoren.

De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Deels vloerbedekking, deels PVC vloer;
– Toiletten;
– Systeemplafond;
– Zonwerende/ isolerende beglazing;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Alarmsysteem;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra;
– Complete keuken.

Na de renovatie is deze gehele etage voorzien van nieuw meubilair. Dit meubilair is ter overname of kan ook mee gehuurd worden voor een nader te bepalen bedrag. Bij het object behoren 13 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende mogelijkheid voor openbaar parkeren.

Renovatie
De kantoorruimte is recent gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Hierdoor heeft de kantoorruimte een frisse en moderne uitstraling gekregen. Er is onder meer een representatieve ontvangstruimte met huiselijke sfeer gecreëerd die tevens is voorzien van een luxe keuken. Door de huidige situatie zijn er ‘’Coronaproof’’ werkplekken gerealiseerd, bestaande uit 8 blokken voor 4 medewerkers per blok. Daarnaast zijn er meerdere ‘’Coronaproof’’ werk- en spreekkamers gerealiseerd die een verassend open en lichte uitstraling hebben vanwege het gebruik van glazen afscheidingswanden. Het nieuwe klimaatsysteem zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een uitstekend binnenklimaat.

BOUWJAAR
Het pand is in 2002 gebouwd en opgeleverd, in 2019 heeft er een grootschalige renovatie plaats gevonden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gelegen op de bedrijventerrein ‘”Wateringse Veld’’ te Wateringen. In de nabije omgeving zijn onder andere BMW dealer Kalfsbeek, Hornbach en de Marko gevestigd.Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Onder meer de (verlengde) A4, A12 en A13 zijn nabij gelegen, waardoor plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar zijn. Via de provinciale weg N-221 zijn de op- en afritten van de rijkswegen snel bereikbaar.

Tot slot wordt door provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland een grote infrastructurele ontwikkeling doorgevoerd. De provinciale weg N211 wordt verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Verder wordt de kruising N211-Laan van Wateringse Veld ongelijkvloers gemaakt. Ook de kruising N211-N222 (veilingroute-Wippolderlaan) wordt ongelijkvloers gemaakt. Hiermee wordt de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Wateringen” is op de locatie een solitaire kantoorfunctie toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 9.950,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De begane grondvloer is voorzien van eigen nutsvoorzieningen en internetaansluitingen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten voor deze voorzieningen.

De servicekosten bedragen € 7,50 per m2 per jaar excl. BTW en betreffen een vergoeding voor:
– Glasbewassing 4x per jaar;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Doormelding alarminstallatie/beveiligingsdienst;
– Gezamenlijke afvalverwerking;
– Bijdrage “Bedrijven Investingszone BWP” (naar rato van het oppervlak);
– Terrein- en groenonderhoud;
– Onderhoud technische installaties.

BESCHIKBAAR
Het object is op korte termijn beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share