Westhavenkade 30, Vlaardingen

€ 795 per maand

Omschrijving

Aan de Westhavenkade is per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een historisch object in het centrum van Vlaardingen en is voorzien van moderne voorzieningen.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is in totaal ca. 58 m2 groot en biedt uitzicht op de haven van Vlaardingen. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en is onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met lichtspots;
• Laminaatvloer;
• Te openen ramen;
• Toilet;
• Pantry;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Airconditioning;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Intercomsysteem;
• Cv-Ketel.

BOUWJAAR
Het pand is in 1922 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object is gelegenheid tot betaald parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het historische object is gelegen aan de Westhavenkade nabij het winkelcentrum van Vlaardingen en heeft tevens een unieke locatie met uitzicht op de haven. In de haven worden zomers diverse activiteiten georganiseerd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Vettenoordsepolder Oost’’ is deze locatie aangeduid als gemengde bestemming. De voor Gemengd-1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. kantoren met een baliefunctie, zoals nader geregeld in 6.4.
b. maatschappelijke voorzieningen en activiteiten.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 795,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De huurders maken gebruik van de gemeenschappelijke voorzieningen en de units beschikken derhalve over tussenmeters, waardoor het verbruik van de nutsvoorzieningen gemonitord kan worden. De servicekosten zijn mede bedoeld als vergoeding voor de glasverzekering, onderhoud Cv-ketel, elektra (d.m.v. tussenmeter), water en verwarming. Afhankelijk van de te leveren goederen en diensten zijn in overleg de servicekosten nader te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit via automatische incasso.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share