Taanderijstraat 25A, Vlaardingen

€ 1.250 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Groot Vettenoord komt per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gelegen op een uitstekende zichtlocatie. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste etage van het geheel dat gevestigd is op de hoek van de Taanderijstraat en de Energieweg.

De ruimte is bereikbaar via een gemeenschappelijke opgang, alwaar via een trap direct de kantoorruimte op de 1e verdieping bereikbaar is.

De kantoorruimte is verdeeld over 2 delen en in totaal ca. 153,5 m2 groot. De kantoorruimte is net ingericht en onder meer voorzien van:
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Te openen ramen;
– Volledig gestoffeerd;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
– Lichtkoepel voor daglicht;
– Een drietal airco-units.
– Pantry en toilet.

In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot Vettenoord in Vlaardingen. Met directe aansluiting op provinciale wegen Deltaweg en de Marathonweg zijn omliggende bedrijventerreinen en de rijksweg A20 uitstekend bereikbaar. Tevens is op loopafstand de bushalte gelegen, welke in directe verbinding staat met de in ontwikkeling zijnde metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten van het object zijn nader te bepalen en betreffen een voorschotvergoeding voor het gebruik van de nutsvoorzieningen, alsmede de schoonmaak van de algemene ruimtes en eventueel glasbewassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor contracten ten aanzien van telefonie- en internet.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Share