Schiedamsedijk 128, Vlaardingen

€ 2.575 per maand

Omschrijving

Wilt u in een architectonisch gebouw op een zichtlocatie gevestigd zijn met uw kantoor? Dan is dit misschien wat u zoekt! In het Cincinnati Building kantorencomplex is per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

KANTOORRUIMTE
Direct aan de Rijksweg A4 bij de Beneluxtunnel ligt dit statige pand daterend uit 1952. Het pand is geheel gerenoveerd tot een hoogwaardig kantorencomplex met industriële uitstraling. Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u via een trapopgang of de lift de kantoorruimte op de 1e verdieping. Deze kantoorruimte is in totaal ca. 200 m2 groot.

De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Grote raampartijen;
• Afgewerkte vloer;
• 2 airco units;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Pantry;
• Toiletten;
• Verlichting;
• Te openen ramen;
• Stalen kozijnen.

PARKEREN
Het object beschikt over 6 parkeerplaatsen bestaande uit 2 parkeerplaatsen langs het kantoorpand en 4 parkeerplaatsen op het parkeerterrein.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar. In overleg is het mogelijk om de kantoorruimte gemeubileerd te huren of (een deel van) de inventaris over te nemen. Tevens kan in overleg de indeling van de kantoorruimte aangepast worden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het Cincinnati Building is gelegen aan Schiedamsedijk te Vlaardingen, direct aan de rijksweg A4 bij de Beneluxtunnel op een uitstekende zichtlocatie. Letterlijk op een steenworp afstand bevindt zich op- en afrit 16 Vlaardingen-Oost. Een prima uitvalsbasis dus voor Vlaardingen, Rotterdam en alle andere plaatsen aan de rijkswegen A4 en A20. De halte van de buslijnen 56, 126 en 156 liggen op 2 minuten loopafstand van de entree. Daarnaast zijn metrostations Vlaardingen-Oost en Vijfsluizen op minder dan een kilometer loopafstand en zijn de Burger King, KFC en Bastion Hotel naast het Cincinnati Building gelegen. Kortom, een kantoorlocatie om van te dromen!

HUURPRIJS
De huurprijs van de kantoorruimte op de 1e verdieping bedraagt € 2.575,- per maand exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen en exclusief servicekosten.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share