Honderdland 1034-1036, Maasdijk – Project: Paulina

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op een onbebouwde vlakte, door een waterpartij gescheiden van de Twee Pleinenweg (de N220), zal dit jaar een uniek project verrijzen; Paulina. Het kantoor zal gesitueerd worden op een eiland en Honderdland een gezicht geven. Van de beschikbare kantoorruimte is 85% verhuurd, nog voordat de eerste paal is geslagen. Er is nog 1 verdieping beschikbaar voor verhuur.

GROEN KANTOORGEBOUW.
Het multi-tenant kantoorgebouw bevindt zich op de kop van eiland II, onderdeel van de laatste fase van de uitbreiding van Honderdland te Maasdijk. Het plan kenmerkt zicht door een centrale as die over het eiland loopt. Het ontwerp wordt rondom deze as gecomponeerd. Op de half-verharde randen van het eiland wordt de parkeergelegenheid gesitueerd, ontsloten door een éénrichtings rondweg. Hierbij ontstaat een centraal vlak met grind waarover een groene loper gelegd wordt.

Het gebouw wordt opgetild ten opzichte van het maaiveld en middels een grote trappartij en twee lichtgevende kernen ontsloten met het terrein, waardoor een overdekt parkeergebied ontstaat. De centrale as wordt doorgezet in het gebouw in de vorm van een atrium waarin de groene loper als botanische tuin terugkomt met in de grond wortelende tropische bomen. Boven het atrium bevindt zich een groen dakterras. Links en rechts van het atrium zweven de kantoorvleugels die middels de lichtgevende kernen en een lange trappartij worden ontsloten. De kantoorverdiepingen worden omkaderd met lichte aluminium gevelbanden die als glazenwassersbalkon en vaste buitenzonwering dienen. Lange hangplanten zakken het atrium in vanaf de gevelbanden en balkons.

De eerste verdiepingsvloer wordt gebruikt als semi-publieke ruimte met een flexibele inrichting waarbinnen flexwerkplekken, vergaderruimtes, aansluitende voorzieningen en een horeca gelegenheid worden geprojecteerd.

DUURZAAM ONTWERP
Het atrium wordt een belangrijk onderdeel in de duurzame klimaatbeheersing van het kantoor, de groene long van het gebouw. Het gebouw gebruikt warmtepompen en de benodigde elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Met bewuste materiaalkeuzes volgens de Cradle to Cradle filosofie worden stappen gezet richting een circulair gebouw.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een duurzame techniek voor koelen- en verwarmen door middel van klimaatplafonds. Een belangrijk voordeel van deze techniek is dat er gebruik wordt gemaakt van stralingswarmte, waarbij keen optimaal binnenklimaat kan worden bewerkstelligd. Door middels van klimaatplafonds is elke ruimte afzonderlijk energiezuinig, aangenaam, stil en tochtvrij te koelen en verwarmen.

BESCHIKBAARHEID
Het object bestaat uit 5 bouwlagen, waarbij de 1e verdieping volledig is ingericht als atrium. Het atrium zal dienen als ontvangst- en ontmoetingsruimte met onder meer een mix van activiteiten en voorzieningen, zoals een horecaconcept, flexplekken, vergaderlocaties en aanverwante diensten.

De zelfstandige kantoren zijn gelegen op de 2e, 3e en 4e etage, waarbij de 3e en 4e etage volledig zijn verhuurd. De 2e etage is nog geheel beschikbaar en betreft een verhuurbaar vloeroppervlak van 1.289 m2 kantoorruimte (excl. 104 m2 aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes). Deelverhuur is bespreekbaar vanaf 636 m2 VVO kantoorruimte.

Voor de 2e verdieping zijn op het semi-overdekte parkeerterrein 22 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast worden op het terrein nog een aantal bezoekersplaatsen gerealiseerd. In overleg met de ontwikkelaar is het aantal parkeerplaatsen uit te breiden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoren op de 2e verdieping worden opgeleverd met de volgende kenmerken en voorzieningen:
– Gesausde wanden;
– Afgesmeerde kanaalplaatvloer;
– Klimaatplafond (zie afbeelding) met LED verlichting;
– Camerabeveiliging algemene ruimtes;
– Toegang middels TAG systeem;
– Automatisch slagboom/hekwerk;
– Voldoende Wcd’s voor de diverse werkplekken;
– Eigen Cbizz glasvezelaansluiting – excl. databekabeling;
– Zelfstandige toiletgroepen met voorportaal.

SERVICEKOSTEN
Door of vanwege verhuurder worden de volgende diensten geleverd. Hiervoor wordt een voorschot aan servicekosten in rekening gebracht:
– Beveiligingsdienst & beveiligingsinstallatie (algemene ruimtes);
– Brandmeldinstallatie & brandpreventie;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Glasbewassing buitenzijde & glasbewassing algemene ruimtes binnenzijde;
– Terrein- en groenonderhoud;
– Glasverzekering – buitenzijde;
– Afvalverwerking;
– Regulier & periodiek onderhoud in algemene ruimtes en aan bouwkundige zaken;
– Onderhoud groenvoorzieningen inpandig en terrein;
– Zakelijke lasten (zuiveringsheffing);
– Collectieve vuilafvoer d.m.v. rolcontainers;
– Onderhoud technische installaties, waaronder;
o Klimaatinstallaties / Warmtepompsystemen
o Brandmeldinstallatie (incl. doormeldingen)
o Zonnepanelen / Buffervat
o Liftinstallatie / sprinklerinstallatie
o Glazenwassersbalkon
– Over vermelde leveringen en diensten verschuldigde omzetbelasting;
– Administratiekosten over de bedoelde leveringen en diensten, te vermeerderen met BTW.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share