Turfschipper 49, Wateringen

€ 3.625 per maand

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein ‘’Wateringse Veld’’ in Wateringen is per direct een moderne kantoorruimte op de begane grond beschikbaar. Het betreft een recent gerenoveerde kantoorruimte van in totaal 375 m2 BVO, waarvan ca. 55 m2 algemene ruimte is.

KANTOORRUIMTE
Via de representatieve entree met vide aan de voorzijde van het object betreedt u de kantoorruimte. De entree is voorzien van brievenbus, lift en verwarming door middel van radiatoren. De kantoorruimtes is onder meer voorzien van:
– Pantry;
– Toiletten;
– Systeemplafond;
– Zonwerende / isolerende beglazing;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra.

Bij het object behoren 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende mogelijkheid voor openbaar parkeren.

BOUWJAAR
Het pand is in 2002 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gelegen op de bedrijventerrein ‘”Wateringse Veld’’ te Wateringen. In de nabije omgeving zijn onder andere BMW dealer Kalfsbeek, Hornbach en de Marko gevestigd. Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich tramhalte ‘Dorpskade’, waar tram 16 en 17 langsrijdt.

Onder meer de (verlengde) A4, A12 en A13 zijn nabij gelegen, waardoor plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar zijn. Via de provinciale weg N-221 zijn de op- en afritten van de rijkswegen snel bereikbaar.

Tot slot wordt door provincie Zuid-Holland en de gemeente Westland een grote infrastructurele ontwikkeling doorgevoerd. De provinciale weg N211 wordt verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Verder wordt de kruising N211-Laan van Wateringse Veld ongelijkvloers gemaakt. Ook de kruising N211-N222 (veilingroute-Wippolderlaan) wordt ongelijkvloers gemaakt. Hiermee wordt de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Wateringen” is op de locatie een solitaire kantoorfunctie toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 3.625,- per maand excl. BTW, excl. servicekosten.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel C en is geldig tot 11 oktober 2028.

SERVICEKOSTEN
De begane grondvloer is voorzien van eigen nutsvoorzieningen en internetaansluitingen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten voor deze voorzieningen. De servicekosten bedragen € 7,50 per m2 per jaar excl. BTW en betreffen een vergoeding voor:
– Glasbewassing 4x per jaar;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Elektrakosten algemene ruimtes;
– Doormelding alarminstallatie/beveiligingsdienst;
– Gezamenlijke afvalverwerking;
– Bijdrage “Bedrijven Investingszone BWP” (naar rato van het oppervlak);
– Terrein- en groenonderhoud;
– Onderhoud technische installaties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en inclusief servicekosten.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share