Korhoenlaan 5, Vlaardingen

€ 645 per maand

Omschrijving

Aan de rand van de woonwijk ‘’Holy’’ te Vlaardingen is per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van respectievelijk ca. 38,5 m2 groot. De beschikbare kantoorruimte is onderdeel van een groter geheel in ‘’City Flex Business Centrum’’ en is gelegen op de begane grond.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte. De kantoorruimte is respectievelijk ca. 38,5 m2 groot en onder meer voorzien van:
• Airconditioning (tegen betaling achteraf);
• Verlichting;
• Te openen ramen;
• Data- en elektrapunten;
• Wifi en glasvezel met back-up;
• Rookmelder;
• Verwarming door middel van radiatoren;
• Houten vloer;
• Jaloezieën.

BOUWJAAR
Het pand is in 1980 gebouwd en heeft in de loop der jaren diverse verbouwingen ondergaan.

PARKEREN
In de omgeving van het object zijn ruim voldoende gratis parkeergelegenheden.

ENERGIELABEL
Dit object heeft energielabel C.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van woonwijk “Holy” te Vlaardingen. De ontsluiting met het openbaar vervoer en de auto is zeer goed. Zo is het object binnen 2 minuten loopafstand gelegen van bus- en tramhalte “Vlaardingen Parijslaan” en zijn er in de nabije omgeving ruim voldoende gratis parkeergelegenheden. Hierdoor zijn omliggende plaatsen als Rotterdam, Schiedam en Maassluis zeer goed bereikbaar.

Tevens is het object binnen enkele minuten rijafstand gelegen van de afrit van Rijksweg A20, welke een directe verbinding heeft op Rijksweg A4. Hierdoor zijn verder gelegen steden als Amsterdam, Delft, Den-Haag, Zoetermeer en Leiden ook goed te bereiken.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Holy Zuidoost Noord’, onherroepelijk vastgesteld op 28-06-2013, is op de locatie een gemengde bestemming toegewezen. De voor Gemengd-2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• Bedrijfsactiviteiten;
• Dienstverlening;
• Kantoren;
• Maatschappelijke voorzieningen.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 645,- per maand excl. BTW incl. servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten inclusief gebruik van verwarming en elektriciteit zijn inbegrepen in de huurprijs, met dien verstande dat huurders zelf verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken en schoonhouden van hun eigen kantoorruimte.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimte is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van een maand huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Minimaal 6 maanden met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 maand. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share