Hoogstad 703-705, Vlaardingen

€ 1.250 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op woon- en autoboulevard ‘’Hoogstad’’ te Vlaardingen zijn per direct twee representatieve kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimtes zijn gelegen op de 1e etage van een solitair kantoorgebouw.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimtes op de 1e verdieping. De units zijn elk ca. 110 m2 groot inclusief opslag gemeenschappelijke ruimtes. De functionele kantoorruimte is ca. 90 m2 groot (12,7m diep x 7,1m breed). De kantoren zijn beide ingericht met onder meer de volgende voorzieningen:
• Vloerbekleding;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Patchkast;
• Verlaagd plafond met LED verlichting;
• Verwarming d.m.v. radiatoren (1 centrale Cv-ketel);
• Klimaatbehandeling;
• Intercomsysteem;
• Pantry;
• Te openen ramen.

Het kantoor aan de linkerzijde is tevens voorzien van meubilair. Het kantoor aan de rechterzijde is voorzien van een kleine spreekkamer en afsluitbare pantryruimte.

BOUWJAAR
Het kantoorpand is in 1996 gebouwd.

PARKEREN
Bij het object behoren in totaal 12 parkeerplaatsen, waarvan elke kantoorunit de beschikking heeft over 3 parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
Dit object heeft Energielabel A. Het label is geregistreerd in juni 2019 en is geldig voor een periode van 10 jaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de meubelboulevard Hoogstad in Vlaardingen. Daarmee is de Rijksweg A20 – afslag 8 Vlaardingen zeer goed te bereiken. Via de A20 zijn de Rijkswegen A4 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Via het provinciale wegennetwerk is het object goed bereikbaar voor de omliggende regio’s/steden zoals Schiedam, Maassluis en Westland. Busverbinding 126 is op loopafstand gelegen en station Vlaardingen is binnen enkele autominuten te bereiken.

De meubelboulevard Hoogstad kenmerkt zich door een groot aanbod van winkels en bedrijven in diverse branches. In de directe omgeving zijn veel bekende ketens gevestigd zoals de HACO, Yorcom, McDonald’s, Texaco tankstation, hotel IBIS, Beter BED en de zonnestudio Ergo Sun gevestigd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Hoogstad” zijn op deze locatie de volgende functies toegestaan:
• Bedrijven;
• Dienstverlening;
• Kantoren;
• Maatschappelijke voorzieningen;
• Perifere detailhandel.

HUURPRIJS
De huurprijs van Hoogstad 703 (gemeubileerd) bedraagt € 1.400,- per maand excl. BTW en excl. servicekosten. De huurprijs van Hoogstad 705 bedraagt € 1.250,- per maand excl. BTW en excl. servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de te leveren goederen en diensten bedraagt € 300,- per maand excl. BTW en zijn bestemd voor:
– Schoonmaak en onderhoud van het buitenterrein, terreinverlichting en terreintoegang;
– Onderhoud cv-airco installatie/klimaatinstallatie;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Glasbewassing buitenzijde;
– Glasverzekering;
– Afvoer huisvuil;
– Verbruiks nutsvoorzieningen (G/W/L/) zelfstandige kantoren;
– Verbruiks nutsvoorzieningen (G/W/L/) gemeenschappelijke ruimtes;
– Administratiekosten á 5%.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share