ABC Westland 312, Poeldijk

€ 1.500 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk komt per direct een kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping en uitermate geschikt voor onder meer AGF-gerelateerde activiteiten. In samenspraak met de verhuurder zijn er tevens mogelijkheden tot handling.

KANTOORRUIMTE
De totale oppervlakte (inclusief trapopgang) is ca. 165 m2 groot en is thans ingericht in diverse werk- en spreekkamers, vergaderruimtes, een technische ruimte en een centrale opgang met sanitaire voorzieningen en trappenhuis. Het kantoor is gelegen op een strategische locatie aan de rand van bedrijventerrein ABC Westland. Het kantoor is compleet ingericht en onder meer voorzien van:
• Representatieve eigen entree voorzien van plavuizen;
• Tapijt;
• Airco-units;
• Verwarming middels radiatoren;
• Elektrische zonwering;
• Te openen ramen;
• Mechanische ventilatie;
• Data –en elektrabekabeling;
• Keuken voorzien van inbouwkasten en vaatwasser;
• Technische ruimte;
• Dubbel toilet;
• Brandpreventiemiddelen.

PARKEREN
Aan de voorzijde zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein ABC Westland is gelegen in het hart van het Westland, waardoor belangrijke doorvoerhavens als de Port of Rotterdam en de Stena Line terminal Hoek van Holland uitstekend bereikbaar zijn.

Het bedrijventerrein huisvest een groot aantal ketenspelers binnen de Agri- en foodsector (AGF-sector), waardoor een sterke corridor van bedrijvigheid is gecreëerd op het terrein. Denk hierbij aan verpakkingscentra, import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, logistieke dienstverleners, koelhuizen, telersverenigingen en dienstverlenende bedrijvigheid.

Vanwege de ligging direct aan de Nieuweweg (N211) zijn de rijkswegen A20 en A4 per auto uitstekend bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen. Aan de entree van het bedrijventerrein is de bushalte gelegen, waar busverbindingen 35 en 36 frequent langsrijden. Deze staan in verbinding met plaatsen als Naaldwijk, Midden-Delfland, Hoek van Holland, Schiedam en Den Haag.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn nader te bepalen en betreffen een voorschotvergoeding voor het gebruik van de nutsvoorzieningen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share