ABC Westland 271, Poeldijk

€ 1.575 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ABC Westland in Poeldijk is per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte is in totaal ca. 115 m2 groot en is geheel turn-key ingericht en daarmee voorzien van alle moderne gemakken. Het object is opgeleverd in 2018.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is onder meer voorzien van:

– Natuurstenen vloer;
– Vloerputten (6 stuks) voorzien van data- en elektra aansluiting;
– Wandcontactdozen;
– Vloerverwarming d.m.v. warmtepompsystemen;
– Klimaatbehandeling voor koeling;
– Complete keuken v.v. inbouwvaatwasser, koelkast en magnetron;
– Patchkast met bekabeling (Cbizz glasvezelverbinding);
– Dubbel toilet met voorportaal;
– Spreekkamer;
– Verlaagd plafond met Led verlichting;
– Alarminstallatie;
– Brandbeveiligingsinstallatie;
– Veel natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van grote raampartijen (met enkele draai-kiepramen).

Indien u naast kantoorruimte ook op zoek bent naar opslagruimte (met eventueel handling) in de vorm van palletplaatsen (niet gekoeld) is dit bespreekbaar.

PARKEREN
Aan de voorzijde zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein ABC Westland is gelegen in het hart van het Westland, waardoor belangrijke doorvoerhavens als de Port of Rotterdam en de Stena Line terminal Hoek van Holland uitstekend bereikbaar zijn.

Het bedrijventerrein huisvest een groot aantal ketenspelers binnen de Agri- en foodsector (AGF-sector), waardoor een sterke corridor van bedrijvigheid is gecreëerd op het terrein. Denk hierbij aan verpakkingscentra, import- en exportbedrijven, sorteerbedrijven, logistieke dienstverleners, koelhuizen, telersverenigingen en dienstverlenende bedrijvigheid.

Vanwege de ligging direct aan de Nieuweweg (N211) zijn de rijkswegen A20 en A4 per auto uitstekend bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen. Aan de entree van het bedrijventerrein is de bushalte gelegen, waar busverbindingen 35 en 36 frequent langsrijden. Deze staan in verbinding met plaatsen als Naaldwijk, Midden-Delfland, Hoek van Holland, Schiedam en Den Haag.

ALL-IN HUURPRIJS
De all-in huurprijs van het object bedraagt € 1.575,- per maand excl. BTW. Er zijn geen bijkomende kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen en onderhoudswerkzaamheden. Huurder is wel zelf verantwoordelijk voor het internetabonnement.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een 5 + 5 jarige huurovereenkomst. Overige termijnen zijn bespreekbaar en in overleg met verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share