ABC Westland 131-137, Poeldijk

€ 790 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op bedrijventerrein ABC Westland te Poeldijk zijn in het kantorencomplex “Westlandse Poort” per direct twee representatieve kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. De kantoorruimtes zijn gelegen op de 3e verdieping en zijn volledig turn-key ingericht.

KANTOORRUIMTE
De “Westlandse Poort” is omstreeks 2010 gebouwd en is voorzien van alle hedendaagse voorzieningen en heeft een hoogwaardige uitstraling. Op de begane grond van het complex is tevens eetcafé Ketjes Mix gesitueerd. Een ideale locatie voor de (zakelijke) lunch.

Op de 3e verdieping zijn twee zelfstandige kantoorruimtes van 50 m2 beschikbaar voor verhuur, te weten ABC Westland 131 en 137. In het kantoor van ABC Westland 131 is een tussenwand geplaatst, waardoor een werk- en spreekkamers is gerealiseerd.

De kantoren zijn volledig turn-key ingericht met onder meer luchtbehandeling (voor verwarmen en koelen), voldoende data- en elektra aansluitingen (KPN en glasvezelverbinding), verlaagd plafond met lichtarmaturen, voldoende natuurlijk lichtinval door grote raampartijen aan twee kanten, vloertapijt en intercom.

De Westlandse Poort is verder toegankelijk via een tag-systeem en tevens beveiligd door middel van een alarm- en brandmeldinstallatie. Elke verdieping is voorzien van gedeelde sanitaire voorzieningen en een pantry met koelkast en vaatwassers. Ook een personenlift is aanwezig in het complex. Tevens is het complex voorzien van een ruim parkeerterrein, welke eveneens toegankelijk is voor bezoekers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op Bedrijventerrein ABC Westland en ligt op korte afstand van de snelweg A4 (Den Haag – Amsterdam). Nabij deze op -en afritten is het knooppunt ‘Prins Clausplein’ gelegen, alwaar de snelwegen A4, A12 (Den Haag – Utrecht) en A 13 (Den Haag – Rotterdam) tezamen komt. De A20 (Westland- Rotterdam) is eveneens in de nabije omgeving namelijk op 10 minuten afstand en te bereiken via de N213.

Het 3-in-1 project is afgerond, waardoor met name de verkeersafwikkeling op knooppunt Westerlee (begin A20) verbeterd is. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken vanuit Rotterdam en Den Haag.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 190,- per jaar per m², excl. BTW en excl. servicekosten. Derhalve bedraagt de huurprijs per kantoorunit van 50 m2 € 790,54 per maand excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 50,- per m2 per jaar excl. BTW, omgerekend € 208,33 per maand excl. BTW. Niet alleen qua uitstraling biedt het complex luxe. Ook voor wat betreft de service en voorzieningen biedt de Westlandse Poort een uitstekende dienstverlening.

De servicekosten en energie- en waterkosten bestaan onder andere uit kosten voor:
– glazenwassen van het gevelglas aan de buitenzijde alsmede het glas in de algemene ruimten;
– het schoonmaken van de algemene ruimten;
– groenonderhoud buitenterrein;
– schoonmaak buitenterrein;
– gladheidsbestrijding;
– vuilafvoer door middel van het ledigen van de centraal geplaatste containers en het reinigen hiervan;
– jaarlijkse kosten van liftonderhoud en liftkeuring door het liftinstituut;
– kosten met betrekking tot het onderhoud van de klimaatinstallatie w.o. de luchtbehandeling, koeling, verwarming, e.d.;
– jaarlijkse controle van de melders en centrale van de brandbeveiligingsinstallatie en de brandblusvoorzieningen;
– leges en voorzieningen ten behoeve van de aansluiting op de brandweercentrale inzake aansluiting brandweer;
– doormeldinstallatie via aansluiting meldkamer – telefoonlijn voor het doormelden van technische alarmen;
– verzorgen beveiligingsdienst voor terreinbewaking;
– het vervangen van de lampen in de algemene verkeersruimten, noodtrappenhuis en de technische ruimten;
– kosten met betrekking tot het algemeen elektraverbruik van de algemene verlichting van de liften e.d.;
– kosten met betrekking tot het algemeen waterverbruik van de algemene voorzieningen;
– kosten met betrekking tot het elektraverbruik van de luchtbehandelings-, koelinstallatie en overige componenten;
– kosten met betrekking tot het gas- en elektraverbruik van de Cv-installatie;
– glasverzekering t.a.v. de volledige buitenbeglazing;
– kosten met betrekking tot het opnemen en onderhoud van alle energiemeters van warmtemeter alsmede de kosten voor het administreren en verwerken van de energiekosten;
– over vermelde leveringen en diensten verschuldigde omzetbelasting;
– administratiekosten over de bedoelde leveringen en diensten, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bestemmingsplan Bedrijventerrein ABC Westland” zijn op de locatie kantooractiviteiten toegestaan.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimte is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform Standaardmodel Westlandse Poort C.V. (gebaseerd op model ROZ 2003 met aanvullende bepalingen.) Tevens dienen huurder zich te conformeren aan huishoudelijk regelement van de Westlandse Poort.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks per 1 januari, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share