Tiendweg 12, Naaldwijk

€ 2.500 per maand

Omschrijving

Aan de Tiendweg in Naaldwijk komt per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat in totaal uit ca. 188 m² kantoorruimte op de begane grond. Bij het object behoren 6 parkeerplaatsen.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree bereikt u de kantoorruimte op de begane grond. De kantoorruimte is in totaal ca. 188 m² groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Airconditioning;
• Alarminstallatie;
• Moderne keuken met inbouwapparatuur;
• Vloerbedekking;
• Data -en elektra aansluitingen;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen op sensor;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Serverruimte en kleine archiefruimte;
• Dubbel toilet met voorportaal;
• 2 spreekkamers;
• Te openen ramen voorzien van dubbel glas;
• Mechanische ventilatie.

BOUWJAAR
Het pand is in 1986 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 6 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij de hoofdontsluitingsweg Burgemeester Elsenweg (N213) en de Middel Broekweg, alwaar bus 30, 32, 34 en 456 op een steenworp afstand stoppen. De kantoorruimte is tevens uitstekend bereikbaar per auto vanwege de centrale ligging in het Westland. Via de Burgermeester Elsenweg (N213) en de nabij gelegen Westland Route zijn de Rijkswegen A20 en A4 zeer goed te bereiken

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 100,- per maand excl. BTW. De navolgende diensten worden door verhuurder verzorgd:
– Glasbewassing buitenzijde
– Onderhoud tuin, terrein en parkeerplaatsen
– Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share