Slotenmakerstraat 60, Naaldwijk

€ 3.350 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “De Woerd” in Naaldwijk komt een representatieve kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 2e verdieping van een modern CO2 neutraal object. Het object is in 2016 gebouwd en voorzien van alle moderne voorzieningen.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 2de verdieping, welke zowel via de lift als via de trap bereikbaar is. De kantoorruimte is in totaal ca. 268 m2 VVO groot en ingericht met diverse werk- en spreekkamers, directie/managementkamers, een technische ruimte, kantineruimte en sanitaire ruimtes. De ruimtes zijn gescheiden door middel van glazen tussenwanden, waardoor een open werksfeer behouden blijft.

Het kantoor is zeer modern ingericht met onder meer:

  • Een kantineruimte v.v. keuken met inbouwapparatuur;
  • Vloerbekleding;
  • Verlaagd systeemplafonds met led verlichting;
  • Klimaatbeheersing;
  • Data- en elektra aansluitingen;
  • Mechanische ventilatie;
  • Raampartijen en raambekleding;
  • Ruim dakterras van 90 m2.

Het object is rijkelijk uitgerust met duurzame voorzieningen, met onder meer een WTW installatie, warmtepompsysteem, HR ++ Triple beglazing, zonnepanelen, witte dakbedekking, LED verlichting, grijswatersysteem en energiezuinige installaties.

Genoemde metrages zijn gemeten conform NEN – 2580 richtlijnen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2016 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 14 parkeerplaatsen.

BESCHIKBAAR
In overleg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk is centraal gelegen in de gemeente Westland en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Vanwege de centrale ligging in Naaldwijk zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de Rijksweg A4 (den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen.

De afronding van het 3-in-1 project en daarmee de ontwikkeling van de turborotondes Westerlee en Piet Struijkplein, de geplande verbreding van de veilingroute en de herstructurering van de kruising Wippolderlaan zijn een greep uit de infrastructurele ontwikkelingen in Westland die de bereikbaarheid alleen maar zullen verbeteren.

Tevens is binnen 5 minuten loopafstand bushalte “Hoge Woerd” gelegen, welke een directe verbinding heeft met het centrale busstation van Naaldwijk. Via het centrale busstation van Naaldwijk zijn omliggende dorpen en steden als Rotterdam, Den Haag en Delft goed te bereiken met het openbaar vervoer.

HUURPRIJS
De huurprijs exclusief parkeerplaatsen bedraagt € 3.350,- per maand excl. BTW.

De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 450,- per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De te leveren goederen- en diensten en de daarbij horende servicekosten zijn nader te bepalen. Uitgangspunt is een kostendekkende bijdrage per maand, waarbij het actuele verbruik jaarlijks achteraf wordt berekend.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share