Havenstraat 49, Monster

€ 1.342 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Vlotlaan” in Monster komt een kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft ca. 161 m² op de verdieping en is per direct beschikbaar. Het kantoor is onderdeel van Debets Schalke, maar beschikt wel over een eigen entree en is geheel afsluitbaar.

KANTOORRUIMTE
Het object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein Vlotlaan en betreft een kantoorruimte van ca. 161 m² groot. Het kantoor is te betreden via een eigen entree en een aparte trapopgang. Het object en onder meer voorzien van:
• Tapijtvloer;
• Te openen ramen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Airco-unit;
• Verlichting;
• Vergaderruimte;
• Kantineruimte met nette pantry;
• 2 toiletruimtes voorzien van toilet en wasbak.

BOUWJAAR
Het pand is in 1987 gebouwd.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk aan de voorzijde op het terrein van Debets Schalke. Het aantal parkeerplaatsen is in overleg. De prijs per parkeerplaats bedraagt € 500,- per jaar excl. BTW.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein Vlotlaan. Bedrijventerrein Vlotlaan in Monster ligt aan de rand van het Westland en is daarom een prima uitvalsbasis voor de ondernemer die actief is in het Westland. Via de N211 is Den Haag goed te bereikbaar. Via de N213 is de Rijksweg A20 richting Rotterdam te bereiken. Tevens is bouwmarkt Praxis op loopafstand gelegen.

De bushalte van lijn 31 & 34 is op een steenworp afstand van het terrein gelegen. Bedrijventerrein Vlotlaan leent zich dan ook uitstekend voor ondernemers die actief zijn in Westland en omstreken.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Monster’’ is er bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.342,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten betreffen een vaste vergoeding van € 30,- per m2 per jaar voor het verbruik van de nutsvoorzieningen, internetaansluiting en toiletvoorzieningen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Een energielabel zal in een later stadium worden opgemaakt.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 3 + 2 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages betreffen indicatieve metingen ter plaatse en van tekeningen en zijn derhalve niet gemeten conform NEN-2580 richtlijnen.

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share