Govert van Wijnkade 50, Maassluis

€ 10.000 per maand

Omschrijving

Aan de Govert van Wijnkade in Maassluis komt op een unieke locatie met uitzicht op het Scheur een kantoorruimte van in totaal ca. 1.450 m² BVO groot beschikbaar voor de verhuur! Het betreft een karakteristiek gebouw met originele elementen waaronder het zogenoemde kraaiennest. Bij het object behoren maar liefst 16 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

KANTOORRUIMTE
De kantoorlocatie bestaat uit diverse ruimtes en is deels verdeeld over meerdere verdiepingen met VVO van ca. 1.105 m2 kantoorruimte. Via een representatieve entree en receptie in het authentieke deel zijn de diverse kantoorruimtes te betreden. De kantoorruimtes beschikken onder meer over:
• Verlaagd plafond met Tl-verlichting;
• Vloerbedekking;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Luchtbehandelingssysteem;
• Airconditioning;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Lift;
• Te openen ramen;
• Kantineruimte met keuken voorzien van kookplaat en vaatwasser;
• Diverse directie-, werk- en spreekruimtes;
• Toiletten;
• Archiefruimte in de kelder van ca. 166 m2 VVO.

BOUWJAAR
Het betreft een gemeentelijk monument en is in 1953 gebouwd en opgeleverd, met dien verstande dat er later delen zijn bij gebouwd.

PARKEREN
Bij het object behoren 16 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Govert van Wijnkade en heeft daarmee een unieke locatie met uitzicht op de Waterweg. Het object is via de nabij gelegen Industrieweg goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Dit is te bereiken via de Laan van 1940-1945. Op loopafstand bevindt zich station Maassluis Centrum, waar de ontsluiting via diverse busverbindingen goed te noemen is. Hier rijdt de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam langs. In de omgeving van het object zijn voornamelijk regionale ondernemers actief waaronder het naastgelegen Hotel Maassluis.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan zijn op de locatie kantooractiviteiten toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 10.000,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten voor het verbruik van de nutsvoorzieningen, alsmede voor overige abonnementen.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt op dit moment nog niet over Energielabel, deze wordt nog opgemaakt door verhuurder.

HUURINGANGSDATUM
In overleg, maar is mogelijk op korte termijn.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015, aangevuld met eventuele specifieke bepalingen vanuit de verhuurder.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting of Dolphijn NVM Makelaardij bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting en Dolphijn NVM Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages zijn conform NEN2580 meting gemeten.

Panoramafoto’s

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Videotour

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share