Honderdland 251, Maasdijk

€ 2.250 per maand

Omschrijving

Per direct komt er op bedrijvenpark “Honderdland” een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een zeer nette kantoorruimte, welke is gelegen op een gunstige locatie. De kantoorruimte is in totaal ca. 250 m2 groot en beschikt over 10 eigen parkeerplaatsen.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is verdeeld over drie verdiepingen en in totaal ca. 250 m2 groot. De begane grond is in totaal ca. 50 m2 groot en is uitstekend te gebruiken als ontvangst-, presentatie- en/of vergaderruimte.

Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimte op de 1e verdieping is in totaal ca. 100 m2 groot en is onder meer voorzien van een vaste kastenwand en keukenblok.

De tweede verdieping bestaat tevens uit ca. 100 m2 kantoorruimte, welke is voorzien van een kleine pantry en archief- en serverruimte.

Verder zijn de kantoorruimtes onder meer voorzien van:
• Tegelvloer met vloerverwarming;
• Verlaagd systeemplafond met lichtarmaturen;
• Data aansluiting & patchkast;
• Alarminstallatie;
• Intercomsysteem;
• Airconditioning (1e en 2e etage);
• Doucheruimte op de 1e verdieping;
• Toiletruimtes op de 1e en 2de verdieping;
• Pantry op de 1e en 2de verdieping;
• Te openen ramen met kunststof kozijnen.

PARKEREN
Bij de kantoorruimte behoren 10 eigen parkeerplaatsen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Door de realisatie van de tweede fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid is ontstaan.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam-The Hague Airport.

De in ontwikkeling zijnde Blankenburgtunnel biedt een directe toegang tot bedrijven die zijn gevestigd op de gehele Maasvlakte.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.250,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Eventuele servicekosten zijn nader te bepalen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share