Aartsdijkweg 103, Maasdijk

€ 695 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Coldenhove” komt een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte op de begane grond met ingebouwde entresolvloer.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is bereikbaar via een eigen entree. De kantoorruimte is in totaal ca. 62 m2 BVO groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Data- en elektra aansluitingen;
• Verwarming d.m.v. radiatoren en Cv-ketel;
• Pantry;
• Systeemplafond met lichtarmaturen;
• PVC vloer;
• Te openen ramen;
• Brandmeldinstallatie;
• Brandblusmiddelen;
• Sprinklerinstallatie;
• Toilet- en doucheruimte.

Via de trapgang is de houten entresolvloer bereikbaar. De entresolvloer is uitermate geschikt voor extra opslagdoeleinden en is ca. 15 m2 groot.

BOUWJAAR
Het pand is in 1996 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Er is bij het object voldoende gelegenheid tot openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Coldenhove en daarmee uitstekend bereikbaar. Op een steenworp afstand is de op- en afrit van de Rijksweg A20 gelegen. Tevens ligt het object op een mooie zichtlocatie aan het kruispunt van de oprit. Rondom de A20 zijn diverse bedrijventerrein gesitueerd, waaronder Coldenhove, Leehove, Honderdland fase 1 en 2 en Poortcamp. Hierdoor is een sterke corridor van bedrijvigheid gevestigd op een strategische locatie.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein A20 Westland”, onherroepelijk vastgesteld op 08-10-2014 is op de locatie bedrijvigheid tot net met categorie 3.2 toestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 695,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

Verhuurder zal zelf de laatste week van december gebruik maken van de ruimte ten behoeve van de verkoop van vuurwerk. Gedurende deze periode is het gehuurde niet beschikbaar voor huurder. Het meubilair van huurder wordt zorgvuldig door verhuurder opgeslagen op een nader te bepalen plaats in het gehuurde. De niet beschikbaarheid voor huurder en verbruik van gas, water en elektra gedurende deze periode is verdisconteerd in de huurprijs. De bunker waar het vuurwerk wordt opgeslagen behoort niet tot het gehuurde.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share