Leehove 17A, De Lier

€ 900 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Leehove’ komt binnenkort een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object bestaat uit ca. 78 m² kantoorruimte, ca. 12,5 m² opslag- en verkeersruimte en 3 parkeerplaatsen.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is gelegen op de 1e etage en is bereikbaar middels een houten trapopgang. De kantoorruimte is in totaal ca. 78 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Systeemplafond met ledverlichting;
• Kabelgoten met data- en elektra aansluitingen;
• Laminaatvloer;
• Pantry;
• CV ketel;
• Airconditioning;
• Alarminstallatie;
• Directie- / spreekkamer;
• Toiletruimte met 2 toiletten.

BOUWJAAR
Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 3 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Leehove en grenst daarmee aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Tevens grenst het bedrijvenpark Honderdland aan Leehove, waardoor het object is gelegen in een corridor van bedrijventerreinen.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de Rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Via de Rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken. Tevens is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 900,- excl. BTW per maand.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

ENERGIELABEL
Op dit moment beschikt het object niet over een Energielabel.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share