Hoofdstraat 86A, De Lier

€ 1.050 per maand

Omschrijving

Aan de Hoofdstraat in De Lier is een representatieve kantoorruimte van ca. 85 m² groot beschikbaar voor de verhuur! Door de centrale ligging zijn de winkels voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand gelegen. Het betreft een onderverhuursituatie waarbij het object gedeeld wordt met Hemelraad & Keijzer verzekeringsadviseurs.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de eerste etage. De kantoorruimte is in totaal ca. 85 m2 groot en is onder meer voorzien van:
• Kamerindeling;
• Te openen ramen;
• Verlaagd plafond met Led verlichting;
• Data en elektra aansluitingen;
• Airconditioning;
• Verwarming d.m.v. radiatoren;
• Alarminstallatie;
• Archiefruimte;
• Gestoffeerde vloer;
• Pantry;
• Toiletruimte.

BOUWJAAR
Het pand is in 1997 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
In de omgeving is voldoende gelegenheid voor openbaar parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De kantoorruimte is gelegen in het centrum van De Lier (ca. 12.500 inwoners). De Hoofdstraat is goed bereikbaar per auto, fiets of te voet. Tevens zijn er voldoende OV voorzieningen aanwezig in de nabije omgeving. In het centrum van De Lier zijn zowel lokale winkeliers als landelijke winkelketens gevestigd, waardoor een goede mix aanwezig is.

De N223 staat in directe verbinding met knooppunt Westerlee. Tevens is via de N223 Delft goed bereikbaar. De centrale ligging in de gemeente Westland maakt zowel de bereikbaarheid richting Rotterdam (A20), alsmede de bereikbaarheid richting Den Haag (A4) uitstekend. Vanaf de Burgemeester van Doornlaan (N223) is het centrum van De Lier uitstekend te bereiken.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel B en is geldig tot en met 23 november 2031.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kern De Lier’ zijn op de locatie gemengde activiteiten toegestaan. De voor ‘Gemengd – 2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. het wonen;
b. detailhandel en dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
c. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel – 2’ is detailhandel en dienstverlening zowel op de begane grond als ook op de verdieping toegestaan;
d. ter plaatse van de aanduiding ‘horeca’: horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
e. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke bouwaanduiding – 2’: tevens een gemeentelijk monument;
f. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, wegen, voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen en water.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.050,- per maand vrij van BTW excl. servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen per maand € 245,- excl. BTW en betreft een vaste vergoeding voor onder andere:
• Gas/water/licht;
• Beveiliging;
• Afvalverwerking;
• Schoonmaak;
• Glasbewassing;
• Tuinonderhoud;
• Onderhoud Cv-installatie;
• Onderhoud brandblussers.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
De eerste huurtermijn zal lopen tot en met uiterlijk 31 maart 2024, waarbij het mogelijk is om de verlengingstermijn van de onderhuurovereenkomst te bespreken. Uitgangspunt is hierbij dat de onderhuurovereenkomst nimmer langer loopt dan de hoofdhuurovereenkomst.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Panoramafoto’s

Plattegrond

Klik hier voor grotere plattegronden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share