Govert van Wijnkade 50, Maassluis

€ 250 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op de begane grond van het complex gelegen aan de Govert van Wijnkade zijn per direct kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur. De ruimtes zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke, representatieve entree inclusief bemande receptie.

KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte is in totaal ca. 257 m² groot, inclusief gezamenlijke spreekkamer van ca. 30 m². Het geheel is te verdelen in units vanaf 18,5 m². Tevens zijn de units onder meer voorzien van:
• Verlaagd plafond met Tl-verlichting;
• Vloerbedekking;
• Gezamenlijke kantineruimte inclusief pantry;
• Gezamenlijke toiletruimte;
• Te openen ramen;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Luchtbehandelingssysteem;
• Verwarming d.m.v. radiatoren

De units zijn tevens als geheel te huur met een maximum van 6 units.

PARKEREN
Bij het object is voldoende gelegenheid tot parkeren op eigen terrein. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen nabij gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Govert van Wijnkade en heeft daarmee een unieke locatie met uitzicht op de Waterweg. Het object is via de nabij gelegen Industrieweg goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer.

Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Dit is te bereiken via de Laan van 1940-1945. Op loopafstand bevindt zich station Maassluis Centrum, waar de ontsluiting via diverse busverbindingen goed te noemen is. Hier rijdt de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam langs.

In de omgeving van het object zijn voornamelijk regionale ondernemers actief waaronder het naastgelegen Hotel Maassluis.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan zijn op de locatie kantooractiviteiten toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object is vanaf € 250,- per maand inclusief servicekosten exclusief BTW voor een unit van ca. 18,5 m2.

BESCHIKBAAR
De kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share