Oud Camp 7, Maasland

€ 250 per maand (vanaf)

Omschrijving

Aan Oud Camp 7 in Maasland zijn per direct kantoorunits beschikbaar voor verhuur. De units zijn uitermate geschikt voor de ZZP’er en MKB’er die op zoek zijn naar een eigen kantoorunit, met gedeelde voorzieningen zoals een pantry en toiletten. De kantoorunits zijn onderdeel van het “Oud Camp Centre”

KANTOORRUIMTE
De kantoorunits op de begane grond zijn respectievelijk ca. 22 en 44 m2 groot exclusief de gemeenschappelijk ruimtes en is onder meer voorzien van:
• Een verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Te openen ramen;
• Mechanische ventilatie;
• Data- en elektra aansluiting;
• Verwarming middels CV.

Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorunits op de 2e verdieping. De kantoorunits zijn respectievelijk 46 m2 en 37 m2 groot en zijn onder meer voorzien van:
• Een verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Airconditioning;
• Te openen ramen;
• Mechanische ventilatie;
• Data- en elektra aansluiting;
• Verwarming middels CV.

Verder is het gebouw voorzien van een gemeenschappelijke representatieve entree en is elke verdieping in complex voorzien van sanitaire voorzieningen en gemeenschappelijke pantry’s. Tevens is een glasvezelaansluiting aanwezig in de meterkast, waarop gebruikers een eigen internetabonnement kan worden aangesloten.

BOUWJAAR
Het pand is in 2005 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Er is gelegenheid tot parkeren op eigen terrein. Het aantal parkeerplaatsen is afhankelijk van de oppervlakte van de kantoorunit.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijven Coldenhovelaan 2013’’ is op de locatie bedrijvigheid een kantoorfunctie toegestaan.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein Oud Camp in Maasland. Dit bedrijventerrein is gesitueerd direct aan Rijksweg A20 afrit 6, alsmede het kruispunt welke de bedrijventerreinen Honderdland, Coldenhove en Transportcentrum met elkaar verbindt.

HUURPRIJS
Zie brochure.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 24,- per m2 per jaar excl. BTW. De verhuurder zal onder meer voor de navolgende leveringen en diensten zorg dragen:
• Verbruik elektra, gas en water;
• Onderhoud en controle van de installaties;
• Verzekering gevelruiten en trap;
• Onderhoud en vervanging van plantenbakken en meubilair in de algemene ruimten;
• Schoonhouden van de algemene ruimten;
• Wassen van de ramen buitenzijde en algemeen;
• Onderhoud parkeerterrein en groenvoorziening;
• Elektraverbruik buitenverlichting.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUURBETALING
Per maand voorruit.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share