Transportweg 9A, Maasdijk

€ 945 per maand

Omschrijving

Op het Transportcentrum in Maasdijk is deze kantoorlocatie op de begane grond per 1 juli 2020 beschikbaar voor de verhuur. Door de ligging op het Transportcentrum direct bij de rijksweg A20 is de kantoorruimte uitermate geschikt voor transport- en AGF gerelateerde activiteiten.

KANTOORRUIMTE
Er is een centrale entree met toegang die toegang biedt tot de kantoorruimte op de begane grond. De kantoorruimte is groot ca. 90 m2 en is onder andere voorzien van: een verlaagd plafond met lichtarmaturen, kabelgoten, airco en een pantry. Tevens is het object voorzien van sunscreens aan de buitenzijde.

Het object beschikt over een ruim voorterrein met parkeerplaatsen.

BOUWJAAR
Het pand is in 1997 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Transportcentrum” te Maasdijk. Het Transportcentrum is gelegen aan de entree van het Westland, direct aan de afslag nr. 6 aan de Rijksweg A20. Het terrein sluit aan op bedrijventerreinen “Coldenhove” en “Honderdland”.

Onlangs is knooppunt Westerlee grootschalig gerenoveerd in het kader van het 3-in-1 project. De bereikbaarheid van het transportcentrum, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-Line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de Rijksweg A20 zijn plaatsten als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-Line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken.

Tevens zijn grote steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar door de ligging langs de Rijksweg A20. Met de aansluiting van de “Westlandroute” op de veilingroute is de bereikbaarheid ten opzichte van de A4 eveneens verbeterd.

BESTEMMING
Het Transportcentrum is een bedrijventerrein uitsluitend bestemd voor bedrijvigheid in de logistieke sector. De huurder van de kantoorruimte moet dan ook een duidelijke binding met deze sector hebben.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 945,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voor verhuur beschikbare gedeelte maakt deel uit van een groter pand. Het voorschotbedrag per maand aan servicekosten bedraagt € 245,- excl. BTW, ter dekking voor de te maken kosten voor onder andere energieverbruik en schoonmaakkosten.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 juli 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object via social media

Share