Honderdland 71 (2e etage), Maasdijk

€ 1.950 per maand

Omschrijving

Op bedrijvenpark Honderdland is per 1 juli 2020 een kantoorruimte met mogelijkheden tot aparte spreekkamer beschikbaar. De kantoorruimte is gesitueerd op de 2e etage van de vrijstaande en luxe kantoorvilla langs de Rijksweg A20 op een uitstekende zichtlocatie.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 2e verdieping via de trap of lift. De kantoorruimte is in totaal ca. 122 m2 groot. De kantoorruimte beschikt onder meer over:
• Hoogwaardige warmte-isolerende en zonwerende beglazing met behoud van transparantie;
• Inbraakwerende en doorval beperkende beglazing;
• Kabelgoten inclusief elektra;
• Systeemplafond met lichtarmaturen;
• Hoogwaardig klimaatsysteem van Daikin. Een zeer comfortabel en energiezuinig systeem waarbij verwarming en koeling per ruimte apart te regelen is;
• Een pantry;
• Sanitaire voorzieningen;
• Alarminstallatie.

Verder beschikt de kantoorvilla over een beveiligde entree d.m.v. een rolhek, een AED, LED verlichting, zonnepanelen en een oplaadstation voor elektrische auto’s. Kortom, een moderne, duurzame kantoorruimte voorzien van alle gemakken, gelegen op een unieke zichtlocatie!

BOUWJAAR
Het pand is in 2007 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 2 eigen parkeerplaatsen en zijn er algemene parkeerplaatsen voor bezoekers.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland Fase 1’’ is een kantoorlocatie toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.950,- per maand excl. BTW. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 450,- per plaats per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen €420,- per maand excl. BTW.
Hiervoor worden de volgende diensten en voorzieningen geleverd:
– Onderhoud en controle van de installaties;
– Water- en elektraverbruik;
– Verzekering gevelruiten en trap;
– Onderhoud en vervanging van plantenbakken en meubilair in de algemene ruimten;
– Schoonhouden van de algemene ruimten;
– Wassen van de ramen buitenzijde en algemeen;
– Dak onderhoud;
– Vuilafvoer;
– Diensten huisbewaarder;
– Onderhoud parkeerterrein en groenvoorziening;
– Elektraverbruik buitenverlichting.

BESCHIKBAAR
Het object is per 1 juli 2020 beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share