Honderdland 131 (kantoor), Maasdijk

€ 2.235 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland Fase 1 is in het huidige complex van Ridder Group tijdelijk ca. 298 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en is turn-key ingericht.

KANTOORRUIMTE
Via de gemeenschappelijke entree zijn de kantoren links van de entree direct te bereiken. Het betreft een ruimte kantoortuin, voorzien van 1 spreekkamer. De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– Veel natuurlijk lichtinval door grote raampartijen;
– Raambekleding;
– Klimaatbehandelingsinstallatie;
– Verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Tapijtbekleding;
– Centraal radiosysteem;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Elektrische zonwering buitenzijde.
Op de begane grond zijn tevens diverse dames- en herentoiletten aanwezig.

Op de 2e verdieping is op tevens een ruime bedrijfshal inclusief kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze ruimtes zijn te huur voor een langere periode en zijn uitermate geschikt voor kantoor, opslag en/of R&D doeleinden.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar voor het gehuurde.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Daarbij is in september 2018 gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van Blankenburgtunnel tussen Vlaardingen en Rozenburg. Deze verbinding moet medio 2024 geopend worden en zal een belangrijke verkeersader worden.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland fase 1’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.235 per maand excl. BTW.
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 450,- per jaar excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Door of vanwege verhuurder worden de volgende zaken en diensten verzorgd:
– Beveiliging gebouw;
– Onderhoud installaties;
– Tuin onderhoud;
– Schoonmaakkosten;
– Gebruik middelen kantineruimte;
– Gemeentelijke belastingen;
– Gebruik nutsvoorzieningen;
– Contributie exploitatievereniging Honderdland;
– Abonnement EV-box;
– Verwerking afval.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
De kantoorruimte is voor korte en flexibele termijn beschikbaar voor verhuur.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

Panoramafoto’s

Brochure

Plattegronden

Klik hier voor grotere plattegronden.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share