Jupiter 170-177, Honselersdijk

€ 2.985 per maand (vanaf)

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Trade Parc Westland” in Honselersdijk zijn per direct drie turn-key kantoren beschikbaar.

Alle hedendaagse voorzieningen zijn aanwezig. Onder meer een tag-systeem, verlaagde plafonds met lichtarmaturen, een top-koeling systeem (warm/koud), te openen ramen, een pantry en meerdere spreekkamers.

Jupiter 170
De totale kantoorruimte is groot ca. 602 m² inclusief opslag gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast is deze kantoorruimte eventueel uit te breiden met ca. 215 m² kantoorruimte. De kantoorruimte is toegankelijk via een gemeenschappelijke opgang met onder meer gemeenschappelijke toiletten en pantry’s.

Jupiter 170-177
De kantoorruimte is toegankelijk via een eigen trapopgang en is groot ca. 857 m². Verder is de kantoorruimte volledig gestoffeerd en zijn er meerdere pantry’s en diverse dames- en herentoiletten aanwezig.

Jupiter 177
De totale kantoorruimte is groot ca. 218 m² inclusief opslag gemeenschappelijke ruimtes. De kantoorruimte is toegankelijk via een gemeenschappelijke opgang met onder meer gemeenschappelijke toiletten, als ook een tweede pantry.

Tot slot zijn alle drie de kantoorruimtes voorzien van veel natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van grotere raampartijen.

Mogelijkheden

De kantoorruimtes worden volledig turn-key opgeleverd en zijn zonder extra kosten te betrekken. Is de oppervlakte voor u goed, maar wenst u een andere indeling van de kantoorruimte of aanvullende voorzieningen? Wij treden graag met u in overleg om tot een passende oplossing te komen!

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share