Jan van de Laarweg 28, De Lier

€ 1.650 per maand

Omschrijving

BETREFT
Op bedrijventerrein Leehove in De Lier is per direct een ruime bedrijfshal beschikbaar voor verhuur. Het totale object betreft ca. 250 m2 bedrijfsruimte en is onder meer voorzien van een
elektrische overheaddeur, loopdeur, toilet, verlaagd plafond met lichtarmaturen en magazijnruimtes aan de achterzijde van het object.

Direct voor de deur zijn voldoende openbare parkeerplaatsen gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Leehove. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. In de toekomst zal ook bedrijvenpark Honderdland gaan grenzen aan Leehove, waardoor een corridor van bedrijventerreinen ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove Noord en Zuid, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Met de afronding van het 3-in-1 project en daarmee de aanleg van de turborotondes Westerlee en Maasdijkplein is de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

Daarmee is de bereikbaar ten opzichte van de Rijksweg A20 dan ook aanzienlijk verbeterd. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen