Industrieweg 8B, Maassluis

€ 1.100 per maand

Omschrijving

Per direct is er aan de Industrieweg in Maassluis een representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping, welke onderdeel uitmaakt van een groter geheel.

KANTOORRUIMTE
Via een representatieve entree op de begane grond bereikt u de kantoorruimte op de 1e verdieping. De kantoorruimte is in totaal ca. 100 m² groot. De kantoorruimte is onder meer voorzien van twee aparte vergader-/spreekruimtes van ca. 29 m² en ca. 24 m² groot. Tevens is er een opslagruimte aanwezig en is er de beschikking over een serverruimte van ca. 14 m² groot. Het object beschikt over een gezamenlijke entree waar tevens de toiletten gesitueerd zijn. Verder is de kantoorruimte voorzien van:
• Airconditioning;
• verwarmingsinstallatie;
• Keuken;
• Te openen ramen;
• Systeemplafond;
• Verlichting;
• Data- en elektra aansluitingen;
• Intercom bel;
• Brandmeldinstallatie.

BOUWJAAR
Het pand is in 1995 gebouwd.

PARKEREN
Aan de overzijde van het object zijn voldoende openbare parkeergelegenheden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Industrieweg en daarmee goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo is binnen enkele minuten rijafstand de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Waardoor steden als Rotterdam, Amsterdam, Den-Haag en Delft zeer goed bereikbaar zijn. Tevens bevindt zich op loopafstand het station Maassluis Centrum, waar de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt.

In de directe omgeving van het object zijn voornamelijk regionale ondernemers actief, waaronder een aantal autobedrijven en lokale horecagelegenheden.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘Kapelpolder’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.100,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van het object en het afsluiten van de contracten ten behoeve van de desbetreffende nutsvoorzieningen.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share