Industrieweg 8B, Maassluis

€ 1.100 per maand

Omschrijving

Aan de Industrieweg in Maassluis is per direct een representatieve kantoorruimte beschikbaar. Het object is gelegen aan de Industrieweg 8B te Maassluis en betreft totaal ca. 100 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping, welke onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Er is een gezamenlijke entree waar tevens de toiletten gesitueerd zijn. Er zijn onder andere 2 aparte vergader-/spreekruimtes van ca. 29 m2 en ca. 24 m2 groot gecreëerd. Tevens is er een opslagruimte aanwezig en is er de beschikking over een serverruimte van ca. 14 m2.

Het object is onder meer voorzien van:
– Airconditioning en tevens verwarmingsinstallatie;
– Keuken;
– Te openen ramen;
– Systeemplafond;
– Verlichting;
– Data- en elektra aansluitingen;
– Intercom bel;
– Brandmeldinstallatie.

Tevens is er voldoende openbare parkeergelegenheid aan de overzijde van het object.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen langs aan de Industrieweg en daarmee goed bereikbaar per auto- en het openbaar vervoer. Op enkele minuten auto afstand is de Rijksweg A20 – afslag 7 gelegen. Dit is te bereiken via de Laan van 1940-1945. Op loopafstand bevindt zich station Maassluis Centrum, waar de ontsluiting via diverse busverbindingen goed te noemen is. Op termijn zal hier de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam langs rijden.

In de omgeving van het object zijn voornamelijk regionale ondernemers actief waaronder een aantal autobedrijven en lokale horecagelegenheden.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share