Industrieweg 86-92, Maassluis

€ 5.790 per maand

Omschrijving

Aan de winkelpromenade met voldoende (gratis) parkeergelegenheid in Maassluis is per direct een representatieve winkelruimte/kantoorruimte beschikbaar. Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de rondweg in Maassluis en is tevens voorzien van een glazen pui over de gehele frontbreedte van 20 meter.

De begane grond vloeroppervlakte is ca. 372 m², terwijl de entresolvloer nog eens 223 m² winkelvloer/kantooroppervlak betreft.

Aan de winkelpromenade zijn diverse retailers gevestigd zoals de Bristol, woonwinkel Florifère, Decorette en Meer Services Elektronica.

Op dit moment is het object in gebruik als kantoorruimte. Echter vanwege de omvang is dit object ook uitermate geschikt voor meubelzaken en/of specialisten in keukens, badkamers, vloeren en zonwering.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de winkelpromenade langs de rondweg in Maassluis. Daarmee is het object gunstig gelegen ten opzichte van de rijksweg A4 en A20.

Direct aan de overzijde is een bushalte gelegen welke een directe verbinding heeft met het in ontwikkeling zijnde metrostation Maassluis. In de nabij toekomst zal de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam in werking treden.

Langs de gehele winkelpromenade zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen gelegen.

Brochure

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Locatie

Deel dit object

Share