Industrieweg 30-48, Maassluis

€ 11.250 per maand

Omschrijving

Aan de winkelpromenade met voldoende (gratis) parkeergelegenheid in Maassluis is per direct een grootschalige winkelruimte beschikbaar. De winkelruimte is gelegen op een goede zichtlocatie aan de rondweg in Maassluis en is tevens voorzien van een glazen pui over de gehele frontbreedte van 40 meter!

De begane grond vloeroppervlakte is ca. 925 m², terwijl de entresolvloer nog eens 492 m² winkelvloeroppervlak betreft.

Aan de winkelpromenade zijn diverse retailers gevestigd zoals de Bristol, woonwinkel Florifère, Decorette en Meer Services Elektronica.

Vanwege de oppervlakte is de winkelruimte uitermate geschikt voor meubelzaken en/of specialisten in keukens, badkamers, vloeren en zonwering. Tevens is op de locatie dienstverlening en kantoren toegestaan.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de winkelpromenade langs de rondweg in Maassluis. Daarmee is het object gunstig gelegen ten opzichte van de rijksweg A4 en A20.

Direct aan de overzijde is een bushalte gelegen welke een directe verbinding heeft met het in ontwikkeling zijnde metrostation Maassluis. In de nabij toekomst zal de metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam in werking treden.

Langs de gehele winkelpromenade zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen gelegen.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen