Dijkstraat 9, Honselersdijk

€ 2.950 per maand

Omschrijving

Bent u een echte horecatijger en heeft u altijd gedroomd van een eigen zaak? Aan de Dijkstraat in het centrum van Honselersdijk is per direct een representatieve commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur! Het object betreft in totaal ca. 175 m² en is uitermate geschikt voor horecadoeleinden.

COMMERCIËLE RUIMTE
Het betreft een commerciële ruimte van ca. 175 m² groot met een centrale ligging binnen Honselersdijk. Het object kent een rijke geschiedenis als voormalig café en inmiddels is het pand uitermate geschikt voor een lunchroom of restaurant. De ruimte is dan ook hoogwaardig en modern ingericht met een grote bar, verlichting, horeca keuken inclusief alle bijbehorende apparatuur, muziekinstallatie en toiletruimtes. Tevens is de ruimte voorzien van diverse zitplaatsen waarbij de inventaris door een nieuwe ondernemer gebruikt mag worden. Daarmee is deze commerciële ruimte instap klaar en kunt u direct aan de slag om uw horecadroom te verwezenlijken.

BOUWJAAR
Het pand is omstreeks 1975 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De ruimte is gelegen aan de Dijkstraat te Honselersdijk. Aan de Dijkstraat en in het verlengde hiervan het Moddermanplein is het winkelgebied van Honselersdijk geconcentreerd. Hier zijn enkele landelijke ketens gevestigd zoals Kruidvat, The Read Shop en Albert Heijn, maar het zijn voornamelijk de lokale ondernemers die hier gevestigd zijn. Deze lokale ondernemers zoals Bakkerij Erwin Scholtes, Family Treffers, Slagerij Aad Groenewegen, Café bij ’t Hof, Tendenz, Iamo Baby in Bloei, Mr. Fung en La Diga zorgen ervoor dat de bewoners van Honselersdijk in hun dagelijkse levensbehoeften kunnen voorzien.

De Dijkstraat is centraal gelegen in Honselersdijk en is dan ook goed bereikbaar via het provinciale wegennetwerk. Vanwege de centrale ligging in het Westland zijn omliggende dorpen goed bereikbaar. Ook zijn de rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam) en A20 (Rotterdam) op enkele minuten rijafstand gelegen. De onlangs aangelegde turborotonde op knooppunt Westerlee heeft de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘’Kern Honselersdijk’’ zijn gemengde activiteiten tot en met horeca categorie 2 toegestaan.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.950,- per maand excl. BTW, inclusief het gebruik van alle huidige inventaris.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met de desbetreffende nutsbedrijven.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt op dit moment niet over een Energielabel en wordt nog aangevraagd door verhuurder.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in december 2022.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting en Haan Vastgoed & Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Genoemde metrages in de brochure zijn gemeten conform NEN-2580 richtlijnen

Panoramafoto’s

Brochure

Locatie

Deel dit object

Share