Hoogstraat 147, Vlaardingen

€ 895 per maand

Omschrijving

Midden in het centrumgebied van Vlaardingen aan de Hoofdstraat is deze winkelruimte gelegen met de mogelijkheid tot wonen op de etage. Het object is in totaal ca. 77 m² (VVO) groot en is als volgt ingericht.

Begane grond
Via de entree bereikt u de totale winkelruimte van ca. 24 m² en magazijnruimte voorzien van pantry (8,5 m²) gelegen aan de achterzijde van het object. De 1e verdieping is ca. 24 m² groot en onder meer voorzien van overloop met toilet met fontein en douche en verblijfsruimte.

De zolder is ca. 21 m² groot en betreft 2 verblijfsruimtes. Op de zolder is tevens de stelplaats voor de Cv-ketel.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Hoogstraat is gelegen in het centrum van Vlaardingen en si direct gelegen aan het Liesveld viaduct nabij het water. Op loopafstand is dan ook het Veerplein en Winkelcentrum Liesveld gelegen.

Alleen al winkelcentrum Liesveld biedt met ca. 12.000 m2 veel winkelplezier en een uiteenlopend aanbod. Van de dagelijkse boodschappen, de nieuwste mode en woondecoratie tot aan gezellige horeca. De grote ketens en de kleine speciaalzaken, alles onder 1 dak.

Het winkelcentrum is gelegen op een steenworp afstand van de rijksweg A20 en daardoor optimaal bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse parkeergarages gelegen met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Naast de parkeergarages is er ook een bewaakte fietsenstalling en is de toekomstige metroverbinding op enkele minuten loopafstand gelegen. Meerdere buslijnen stoppen direct bij de ingang van het winkelcentrum.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen