Hoogstad 279, Vlaardingen

€ 1.495 per maand

Omschrijving

Aan de meubelboulevard in Vlaardingen komt een representatieve praktijkruimte beschikbaar met 3 behandelkamers. De begane grond is ca. 82 m2 groot, terwijl de verdieping ca. 95 m2 groot is. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De begane grond vloer is volledig ingericht als praktijkruimte voor de persoonlijke gezondheidszorg. Het object is dan ook voorzien van 3 zeer nette behandelkamers, een centrale wachtruimte, een balie en sanitaire voorzieningen. Deze praktijkruimtes zijn voorzien van stromend water, verwarming d.m.v. radiotoren, stoffering en ruim voldoende stopcontacten. De begane grond is verder hoogwaardig afgewerkt met onder meer een PVC vloer, glazen scheidingswanden en een representatieve trap.

Verder is het object onder meer voorzien van:
– Twee toiletten;
– Data- en elektra aansluiting;
– Verwarming d.m.v. CV;
– Alarminstallatie;
– Camerabeveiliging;
– Loopdeur;
– Verlaagd plafond met lichtarmaturen.

De verdieping is volledig ingericht als kantoorruimte en is onder meer voorzien van:
– Luxe keuken inclusief vaatwasser, combi oven en koelkast;
– Stoffering;
– Een spreekkamer;
– Verlaagd plafond met verlichting;
– Raampartijen;
– Archiefruimte;
– Data- en elektra aansluiting;
– Verwarming d.m.v. radiatoren.

Kortom, deze ruimte is ideaal geschikt voor bedrijvigheid in de persoonlijke en medische gezondheidszorg.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de meubelboulevard Hoogstad in Vlaardingen. Daarmee is de Rijksweg A20 – afslag 8 Vlaardingen zeer goed te bereiken. Via de A20 zijn de Rijkswegen A4 en A13 dan ook goed bereikbaar.

Via het provinciale wegennetwerk is het object goed bereikbaar voor de omliggende plaatsen/steden zoals Vlaardingen, Maassluis en Westland.

Busverbinding 126 is op loopafstand gelegen en station Vlaardingen is binnen enkele autominuten te bereiken. In de nabije toekomst rijdt via Station Vlaardingen een directe metroverbinding tussen Hoek van Holland en Rotterdam.

De meubelboulevard Hoogstad kenmerkt zich door een groot aanbod van winkels en bedrijven in diverse branches. In de directe omgeving zijn veel bekende ketens gevestigd zoals de HACO, Yorcom, McDonald’s, Texaco tankstation, hotel IBIS, Beter BED en de zonnestudio Ergo Sun gevestigd.

360 graden foto’s

Plattegronden


Klik hier voor grote plattegronden

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Virtuele tour

Locatie

Deel dit object via social media

Delen