Hoofdstraat 30, De Lier

€ 1.500 per maand

Omschrijving

In het centrum van De Lier is op een ca. 315 m2 groot perceel een winkelruimte met bijbehorende schuur gelegen ter grootte van ca. 180 m2.

Het winkelpand heeft een frontbreedte van ca. 10 meter en is o.a. voorzien van een pantry, magazijn, toilet, een zolderruimte en een schuur.

De winkel is uitstekend gelegen, direct tegenover de historische Dom kerk en is tevens geschikt voor verschillende doeleinden zoals horeca en detailhandel.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in de drukke winkelstraat van het centrum van De Lier. De Hoofdstraat is goed bereikbaar per auto, fiets of te voet. Tevens zijn er voldoende OV voorzieningen aanwezig in de nabij omgeving. In het centrum van De Lier zijn zowel lokale winkeliers als landelijke winkelketens gevestigd, zoals de Action, de Albert Heijn, de Jumbo, Kruidvat en Hema.

De N223 staat in directe verbinding met knooppunt Westerlee. Tevens is via de N223 Delft snel te bereiken. De centrale ligging in de gemeente Westland maakt zowel de bereikbaarheid richting Rotterdam (A20) – als de bereikbaarheid richting Den Haag (A4) uitstekend. Vanaf de Burgemeester van Doornlaan (N223) is het centrum van De Lier uitstekend te bereiken.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : De Lier
Sectie : C
Nummer : 186

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

PARKEREN
Het centrum van De Lier biedt voldoende openbare parkeermogelijkheden. Het grote (gratis) parkeerterrein “Oranjeplein” is nabij het object gelegen, evenals het Rankplein.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen