Honderdland kavel 40, Maasdijk

€ 325 per m² V.O.N.

Omschrijving

Na de succesvolle uitgave van bedrijvenpark Honderdland Fase 1, waar in de afgelopen jaren ca. 45 hectare tuinbouwgebied is getransformeerd tot een zeer modern bedrijvenpark, is de uitgifte van Honderland Fase 2 begonnen.

Honderdland is gelegen op een toplocatie langs de A20 tussen Den Haag, Rotterdam en Hoek van Holland in. Onlangs is in het kader van het 3-in-1 project de doorstroming van het verkeer rondom de drukke verkeersknooppunten aanzienlijk verbeterd. Met de verlengde veilingroute vanaf Den Haag, de twee nieuwe turborotondes op knooppunt Westerlee aan de entree van de Rijksweg A20 en de nieuwe ontsluitingsweg is de verkeersituatie niet alleen veiliger geworden, maar bovenal is de doorstroming van het verkeer sneller!

Gerenommeerde bedrijven in de groente- en fruitsector hebben reeds hun weg gevonden naar Honderdland Fase 1. Onder andere Greenpack, Nature’s Pride, Cool Control, LBP en Quality Queen. Ook grote bedrijven die niet direct handeldrijven in de groente- en fruitsector, maar hier wel degelijk aan gelieerd zijn, zijn op Honderdland gevestigd. Denk hierbij aan bedrijven in de technische en innovatieve sector, zoals Alweco, Holland Scherming, Ridder Climate Screens en PB-techniek. Zo is een goede mix van bedrijvigheid ontstaan, waarbij bedrijven elkaar onderling versterken.

BESTEMMINGSPLAN HONDERDLAND FASE 2
Onlangs is het ontwerpbestemmingsplan “Honderdland Fase 2” vastgesteld door de gemeenteraad van Westland. Daarmee is een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van het businesspark.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via de website van de gemeente Westland of via de website ruimtelijkeplannen.nl

KAVEL 40
Kavel 40 is één van de kavels die op dit moment in ontwikkeling is. Kavel 40 betreft een kavel van 35.487 m² (ca. 214 m x ca. 166 m). De kavel is gelegen langs de hoofdas van bedrijventerrein Honderdland en heeft een maximale bebouwingshoogte van 20 meter, waardoor de mogelijkheid bestaat de efficiency te vergroten door realisatie van een meerlaags bedrijfspand.

Verder is een milieucategorie tot en met categorie 3.2 toegestaan, is het verplicht minimaal 2/3 van de kavelbreedte te bebouwen en bedraagt het maximale bebouwingsoppervlakte 70%. Door adequate parkeeroplossingen, bijvoorbeeld door realisatie van een parkeerdek, kan dit uitgebreid worden tot maximaal 90%, mits voldaan aan de overige eisen van het stedenbouwkundig plan.

Met de ligging direct aan de hoofdas van bedrijventerrein Honderdland is een optimale bereikbaarheid gegarandeerd. De hoofdas van Honderdland sluit in de nabije toekomst direct aan op de turboronte “Maasdijkplein”. Daarmee is bijvoorbeeld een snelle verbinding naar de Stena-Line verbinding in Hoek van Holland gegarandeerd.

Kortom, kavel 40 is een zeer geschikte ontwikkellocaties voor grootschalige bedrijvigheid in de AGF-sector.

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen