Honderdland 348, Maasdijk

€ 1.000 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is per direct een bedrijfsunit beschikbaar voor verhuur.

Het betreft een bedrijfsunit van 66 m² op de begane grond met een verdiepingsvloer van eveneens 66 m² gelegen aan Honderdland 348. Dit pand is voorzien van een elektrische overheaddeur (3x3m) met afstandsbediening, een loopdeur met driepuntsloten, een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2 en ingerichte meterkast voorzien van gas, water en elektra (inclusief krachtstroom).

Middels een houten trap betreedt u de verdiepingsvloer. Door de grote ramen aan de voorzijde is hier veel lichtinval. Een aantal van de houten kozijnen zijn voorzien van draaiende delen.

Op dit moment wordt het object gebruiksklaar gemaakt voor een nieuwe gebruiker. Onder andere een toilet en een pantry zijn al geplaatst, evenals het verlaagde systeemplafond. Verlichting en elektra-aansluitingen zullen door de verhuurder nog worden ingebracht. Verder staat verhuurder open om eventueel aanvullende voorzieningen aan te brengen, waarbij de investering wordt verrekend in de huurprijs.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

PARKEREN
Dit bedrijfspand beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen