Honderdland 188, Maasdijk

€ 2.000 per maand

Omschrijving

Op Businesspark Honderdland te Maasdijk komt per 1 maart 2018 een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw, welke is opgeleverd in 2005.

De bedrijfsruimte is 200 m² (20 meter diep, 10 meter breed) en op de 1e verdieping is eveneens een betonnen verdiepingsvloer van ca. 190 m².

De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van elektrische overheaddeur (4,5 m x 4,0 m), verlichting, krachtstroom, een alarmsysteem, voorbereidingen voor vloerverwarming, een maximale vrije hoogte van 4,25 meter onder het spant en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m². Tevens is op de begane grond de meterkast en een toilet gesitueerd.

De 1e verdieping is bereikbaar middels een stalen trap en deels ingericht als kantoorruimte en deels als opslagruimte. Ca. 100 m² is ingericht als opslagruimte en is onder meer voorzien van verlichting.

Tot slot is aan de voorzijde van het object een kantoorruimte (52 m²) en kantine (15 m²) ingericht. De kantoorruimte is netjes ingericht en voorzien van een plavuizen vloer, data- en elektra aansluitingen, verlaagd plafond met lichtarmaturen, te openen ramen en verwarming door C.V.

De kantine is voorzien van een luxe keuken met onder meer een vaatwasser.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Locatie

Deel dit object via social media

Delen