Honderdland 157, Maasdijk

€ 2.250 per maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk komt per direct een bedrijfsruimte, inclusief verdiepingsvloer beschikbaar voor verhuur. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en is voorzien van 4 parkeerplaatsen.

De bedrijfsruimte is met een diepte van 20 meter en een breedte van 10 meter in totaal 200 m2 groot. De betonnen verdiepingsvloer is voorzien van een vide en derhalve ca. 160 m2 groot. De vloer is geschikt voor zowel opslag- als kantooractiviteiten.

De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
– Een elektrische overheaddeur (4,30m x 4,30m);
– Loopdeur;
– Een meterkast voorzien van elektra, water en kpn aansluiting;
– Gootsteen;
– Te openen ramen;
– Lichtstraat;
– Een vrije hoogte van ca. 4,70 meter onder de verdiepingsvloer;
– Een vrije hoogte van ca. 8 meter ter plaatse van de vide;
– Een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

De verdiepingsvloer is bereikbaar middels een betonnen trap en betreft een betonnen vloer van kanaalplaten. In het midden is een vide gerealiseerd, waardoor door de lichtstraat voldoende natuurlijk licht toetreedt tot de bedrijfsruimte. De verdiepingsvloer is verder voorzien van te openen ramen aan de voorzijde van het object.

Tot slot behoren bij het object 4 parkeerplaatsen.

INRICHTING
De verhuurder zal in de komende periode zorg dragen voor het plaatsen van een toilet op de begane grond, als ook het aanbrengen van verlichting op de begane grond.

Verder staat de verhuurder open voor bijvoorbeeld de realisatie van kantoren op de verdieping. Dit is in overleg met de kandidaat-huurder. De investering voor het aanbrengen van aanvullende voorzieningen zal verdisconteerd worden in de huurprijs.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.

Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport. Op termijn zal de nog te realiseren Blankenburgtunnel een directe toegang bieden tot bedrijven die zijn gevestigd op de bestaande Maasvlakte en de nog aan te leggen Maasvlakte II.

BESCHIKBAAR
De bedrijfsunit is per 1 februari 2019 beschikbaar.

Brochure

Deel dit bericht via social media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Locatie

Deel dit object via social media

Delen